Στάθης Μαντζώρος: «Με τη μητέρα μου έχουμε 17 χρόνια διαφορά, ήταν παιδί όταν με έκανε»

Ο Στάθης Μαντζώρος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογκου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός του «Σασμού» ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα για τα παιδικά χρόνια του και τους γονείς του. Τότε, αποκάλυψε πως η μητέρα του τον γέννησε, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Αρχικά, ο Στάθης Μαντζώρος αναφέρθηκε στη σχέση του με τους γονείς και τη διαφορά ηλικίας: «Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν μια χαρά, με ελευθερίες… Κανονικοί άνθρωποι. Με τη μητέρα μου έχω 17 χρόνια διαφορά. Μαζί

μεγαλώσαμε. Δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε, το καταλαβαίνεις μέσα στον χρόνο. Ήταν 17 χρονών παιδί, όταν με έκανε. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα και έλεγαν ότι είμαστε αδέρφια».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς γνωρίστηκαν οι γονείς του, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Και ο μπαμπάς μου ήταν μικρός. Στα χωριά τότε συνέβαιναν άλλα πράγματα. Τους γνώριζαν, έβλεπαν αν ταιριάζουν κι έτσι προχωρούσαν. Οι γονείς δεν είχαν τον φόβο που έχουν πιο μεγάλοι άνθρωποι και είχαν και περισσότερες αντοχές. Άλλη η ζωή στην επαρχία. Με τα υπέρ και τα κατά έτσι; Κι άλλη στην Αθήνα. Κι άλλος ο τρόπος που μεγαλώνουμε τώρα εμείς τα παιδιά μας».

Διαβάστε ακόμα:

 My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο πρώτο Gala

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Απόδραση στη Θεσσαλονίκη με τους γιους της

 Φωτεινή Αθερίδου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα