MasterChef: «Είχα φτάσει στα 18 μου 230 κιλά, έπαθα ανακοπή» – Σοκαρισμένοι οι κριτές

Ο Θωμάς ήταν ένας από τους υποψήφιους που βρέθηκαν στην κουζίνα του MasterChef προκειμένου να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ποδιά και να μπουν στο σπίτι του reality μαγειρικής. Ενώ βρισκόταν μέσα στην κουζίνα και έκανε την προσπάθειά του, μοιράστηκε με τους τρεις κριτές την ιστορία του.

Ο Θωμάς εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, μιας και εξαιτίας των πολλών κιλών που είχε, έπαθε ανακοπή και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Είχα φτάσει 18 χρονών 23ο κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα

μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου, γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα, κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους», ανέφερε αρχικά ο Θωμάς αφήνοντας άναυδους τους κριτές που είχαν σοκαριστεί.

Μιλώντας για τον τρόπο που κατάφερε να τα χάσει, ο ίδιος δήλωσε: «Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Καρολίνα και Μάριος κατά της Ασημίνας: – «Το θεωρώ κατινιά, δεν την αφορούσε»

 Survivor All Star: Το Twitter κατακεραυνώνει την Καρολίνα Καλύβα – «Είσαι απογοήτευση, ντροπή»

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα