Εξαντλημένη η Ιωάννα Τούνη από τα ξενύχτια με τον γιο της – Το δημόσιο μήνυμα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς πριν από περίπου δύο εβδομάδες και έτσι τώρα προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή τους, μιας και ο ερχομός του γιου τους ανέτρεψε κάθε συνήθεια. Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και αρκετά κουρασμένο, καθώς το πρώτο διάστημα ζωής ενός μωρού είναι δύσκολο.

Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος, όμως η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί

να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ενημερώνοντάς τους για την καθημερινότητά τους. Το πρωί της Δευτέρας 23/1, λοιπόν, η γνωστή influencer εξομολογήθηκε στους followers της πόσο κουρασμένη και εξαντλημένη νιώθει από τα συνεχόμενα ξενύχτια. Ο νεογέννητος γιος της ξυπνάει αρκετές φορές μέσα στο βράδυ με αποτέλεσμα εκείνη να μην κοιμάται καθόλου.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230123205041_touni1.mp4

«Είναι μια καλή ώρα να σας πω καλημέρα και καλή εβδομάδα. Εννοείται πως δεν ξύπνησα τώρα. Βασικά δεν ξέρω καν αν κοιμήθηκα», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230123205050_touni2.mp4

«Μπορώ να ζητήσω τρεις ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Καλέ μου κύριε θα μπορούσα; Η απάντηση ήταν όχι. Μπορώ να πω ότι είμαι διαλυμένη; Είμαι διαλυμένη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίνα Σάττι: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια, αυτό με έκανε να νιώθω διαφορετική από τα άλλα παιδάκια»

 My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο πρώτο Gala

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Απόδραση στη Θεσσαλονίκη με τους γιους της

Keywords
Τυχαία Θέματα