Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μιας και στη ζωή υπάρχει το παιδί τους! Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι τον περασμένο Σεπτέμβριο, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους με τον επιτυχημένο σεφ.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι αποφεύγουν τα κοσμοπολίτικα μέρη αλλά και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόσο ο σεφ

όσο και η ηθοποιός έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου τους, ο οποίος τους έχει ξετρελάνει!

Πριν από μερικές ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο «Καλύτερα δε γίνεται» και είπε για τη σύντροφό του: «Γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον βαρετό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει η κουβέντα αλλά έτσι είχε γίνει. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα και στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν κοντά, αφού δεν μπορούσαμε να βγούμε, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα αλλά το ευχαριστηθήκαμε!».

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/1, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου πήγαν για παιχνίδια, με τον γνωστό σεφ να δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την εκλεκτή της καρδιάς του. «Αχ αυτοί οι νέοι», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Εξαντλημένη η Ιωάννα Τούνη από τα ξενύχτια με τον γιο της – Το δημόσιο μήνυμα

 Στάθης Μαντζώρος: «Με τη μητέρα μου έχουμε 17 χρόνια διαφορά, ήταν παιδί όταν με έκανε»

 Μαρίνα Σάττι: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια, αυτό με έκανε να νιώθω διαφορετική από τα άλλα παιδάκια»

Keywords
Τυχαία Θέματα