Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Με μια αποχώρη ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο (9/3) του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες που βρέθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν γι’ ακόμα μία εβδομάδα σε δύο αγωνίσματα ασυλίας κι έτσι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο ήταν από την ομάδα των Διασήμων.

Λίγο μετά

τη 1 το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσωσε ότι ο Μάριος Πρίαμος την πίεσε να κάνει αποκαλύψεις στον Στάθη Σχίζα για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, “καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα” μου είπε.

Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω», είπε μεταξύ άλλων στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Σοκάρει νέο ντοκουμέντο από τα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης

Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα: Η φωτογραφία με την 12 ετών κόρη της και την Κατερίνα Δαλάκα!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είμαι ένα βήμα πριν κλείσω το Instagram»

Keywords
Τυχαία Θέματα