Δόμνα Μιχαηλίδου για Τέμπη: «Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις σε αυτούς τους γονείς;»

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσων, Δόμνα Μιχαηλίδου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για όλα.

Όπως ήταν λογικό, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από την πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετηθεί και για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη

ζωή τους πενήντα επτά συνάνθρωποί μας.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο τόνισε πως αυτό είναι πολύ λίγο και ότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν νιώθει χάλια αυτές τις μέρες, που να μην νιώθει αυτή την τρομερή, εκκωφαντική βουβαμάρα. Και δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη. Πώς να παρηγορήσει κανείς αυτούς τους γονείς; Το σκεφτόμουν. Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα τρένο γεμάτο παιδιά.

Εδώ είμαι απαρηγόρητη εγώ που έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι μήνες, πώς να είναι αυτοί οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Αυτό που υπάρχει από την μεριά μας είναι μία μεγάλη συγγνώμη για το τι δούλεψε ή τι όχι. Το συγγνώμη σημαίνει το τι κάνουμε τώρα και πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και κυρίως των παιδιών και των νέων, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.

Οι συνεργάτες μου ανεβαίνουν μία φορά την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει αυτή γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη που κλονίστηκε να κάνουμε κάτι και θα το κάνουμε. Πεισμώνουμε από τα προβλήματα και τις τραγωδίες. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις στους γονείς αυτούς;», είπε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου στην παρουσιάστρια του Mega.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Κατέρρευσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης -«Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος»

Survivor All Star -Ελευθερία Ελευθερίου: Εκτός στίβου μάχης η τραγουδίστρια λόγω υγείας -Τι συνέβη;

Θοδωρής Μαραντίνης -Τέμπη: «Σαν πατέρας σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι το παιδί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα