Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα: Η φωτογραφία με την 12 ετών κόρη της και την Κατερίνα Δαλάκα!

Τα γενέθλιά της είχε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της αυτή την διπλά σημαντική ημέρα για εκείνη, τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς -και μη- φίλους της.

Μάλιστα, μέσα από τα social media,

η ίδια έκανε γνωστό πως δεν έσβησε μία τούρτα, αλλά τρεις ενόψει των γενεθλίων της. Παράλληλα, έκανε επίσης γνωστό πως στο πλευρό της αυτή την σημαντική ημέρα βρέθηκε και η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», Κατερίνα Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την γνωστή αθλήτρια αλλά και με την 12 ετών κόρη της, Ηλέκτρα, με τους ακολούθους της να κάνουν χαμό κάτω στα σχόλια για το γλυκό στιγμιότυπο που ανέβασε. «Οικογένεια», έγραψε στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Zina (@peggyzina_official)


Αργότερα, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει εκείνη με μία από τις τούρτες της, η οποία ήταν διακοσμημένη με φωτογραφίες της ίδιας, του συζύγου της και της κόρης τους. Μάλιστα, το κεράκι που επέλεξαν να μπει στην τούρτα της ήταν ένα ερωτηματικό.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Zina (@peggyzina_official)


«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις υπέροχες αληθινές ευχές σας που με ακολουθούν τόσα χρόνια… Η ευχή για τα γενέθλιά μου να είμαστε υγιείς να αγαπάμε ανιδιοτελώς… Σας αγαπώ σας ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πέγκυ Ζήνα.

Και εμείς με τη σειρά μας της ευχόμαστε χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Κατέρρευσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης -«Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος»

Survivor All Star -Ελευθερία Ελευθερίου: Εκτός στίβου μάχης η τραγουδίστρια λόγω υγείας -Τι συνέβη;

Θοδωρής Μαραντίνης -Τέμπη: «Σαν πατέρας σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι το παιδί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα