Τέμπη: Σοκάρει νέο ντοκουμέντο από τα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη. Οι νεκροί που βρέθηκαν στο μοιραίο τρένο ήταν πενήντα επτά, ενώ η οργή των αγαπημένων τους ανθρώπων είναι τεράστια.

Νωρίτερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega προβλήθηκε ένα νέο ντοκουμέντο από τα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης, με τις εικόνες αλλά και τις φωνές των επιβατών του τρένου να προκαλούν ανατριχίλα.

Στο εν λόγω

βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Intercity αλλά και οι επιβάτες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από αυτό να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Στο βίντεο ακούγεται και μια γυναικεία φωνή να λέει συνεχώς: «Πονάω. Μαμά, πονάω».

Το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» συγκλόνισε με τα λόγια του ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας, η οποία έχασε τη ζωή της στο ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν ένα αγγελούδι, ένα πολύ γλυκό και χαρισματικό παιδί. Μιλούσε Αγγλικά, Γερμανικά, πέρασε στο ΑΠΘ, ήταν ενθουσιασμένη, είχε αρχίσει να μαθαίνει εκεί τα πράγματα, να αποκτά φίλους και κατέβηκε στην Πάτρα με τους παλιούς της συμμαθητές.

Την πήγε η μητέρα της στον Σταθμό Λαρίσης, βάλαμε ένα λουλούδι σε αυτό το τρένο, βάλαμε τη χαρά μας και μας το γύρισαν σε ένα λευκό κουτί.

Η κόρη μας χρησιμοποιούσε την αμαξοστοιχία γιατί είχα σκεφτεί ότι ήταν πιο ασφαλές. Εγώ με βαριά καρδιά την άφηνα, δεν με γέμιζε σαν μέσο και τώρα μαθαίνουμε όλα όσα συνέβαιναν. Δεν έχουν νόημα όλα αυτά. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν χώρα, ακόμα και οι εταιρείες», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας που έφυγε με αυτόν τον άδικο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Κατέρρευσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης -«Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος»

Survivor All Star -Ελευθερία Ελευθερίου: Εκτός στίβου μάχης η τραγουδίστρια λόγω υγείας -Τι συνέβη;

Θοδωρής Μαραντίνης -Τέμπη: «Σαν πατέρας σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι το παιδί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα