Θοδωρής Μαραντίνης -Τέμπη: «Σαν πατέρας σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι το παιδί μου»

Πενήντα επτά συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή της μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης 28/2. Το τραγικό δυστύχημα βύθισε στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ τα νέα ταξίδεψαν μέχρι και στο BBC.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/3 στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τοποθετήθηκε

τόσο για την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε όσο και για το κομμάτι της λειτουργείας των νυχτερινών μαγαζιών.

«Η τραγωδία στα Τέμπη ήταν σοκαριστική για όλους μας. Δεν τίθεται θέμα και ούτε μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι πολύ στενάχωρο και ως πατέρας κάποια στιγμή σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι και το παιδί μου φοιτητής. Γιατί ήταν μικρά παιδιά οπότε αυτό σε κάνει και να στεναχωριέσαι περισσότερο και να σκέφτεσαι πράγματα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα ως πολίτης αυτής της χώρας να μπορέσουμε να προλαμβάνουμε και όχι μετά από ένα βαρύ φόρο αίματος να πρέπει να διορθώνουμε τα πράγματα. Είμαστε πίσω σε αρκετά πράγματα και αρκετές δομές, υποδομές και καταστάσεις σε αυτή την χώρα αλλά καλό θα ήταν η εκάστοτε κυβέρνηση, ανεξαρτήτως χρώματος και πεποίθησης, να μπει σε μια διαδικασία να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών».

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέληξε λέγοντας ότι «ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του, ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά και νομίζω ότι προφανώς; υπήρχαν και διαφορετικές αντιμετωπίσεις στο θέμα της λειτουργείας των νυχτερινών μαγαζιών».

Διαβάστε ακόμα:

«Ο πατέρας μου με κακοποίησε… Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν» 

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ -«Eίναι άκυρη, θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη -«Αν ο διάβολος είχε μορφή, θα είχε τη δική σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα