Smokeliner: Το νέο trend στο μακιγιάζ ματιών

Make up trends όπως τα ο cat eye, το smoky και το smudge τα γνωρίζετε και τα έχετε υιοθετήσει, σας έχουμε δει. Η αλήθεια είναι ότι τα δημιουργείτε τέλεια και σας ταιριάζουν πολύ. Παράλληλα, καταλαβαίνουμε ότι ενημερώνεστε και παρακολουθείτε τους make up artists και τα μυστικά τους για να το πετύχετε.

Ειδικά το smoky eye look είναι από τα πολύ αγαπημένα σας αφού χαρίζει μια τέλεια ένταση στα μάτια, sexy και σοφιστικέ μαζί. Με μαύρη ή πολύ σκούρα μπλε και καφέ σκιά το χειμώνα και

σε γήινες ή nude αποχρώσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι. Παράλληλα παίζετε και με τις υφές αφού στις βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις χρησιμοποιείτε μεταλλικές αλλά και shimmer. Παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας celebrities οι οποίες επίσης το υιοθετούν ειδικά στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Τώρα λοιπόν έχουμε μια ανακοίνωση για εσάς που αφορά ένα νέο trend που θα λατρέψετε. Ονομάζεται “smokeliner” και το είναι ολοκαίνουριο και hot. Όπως καταλαβαίνεται από την ονομασία του είναι smoky eye με eyeliner. Ξεχνάτε λοιπόν τις σκούρες σκιές. Θα τις αντικαταστήσετε με το αγαπημένο σας προϊόν μακιγιάζ και θα πετύχετε το ωραιότερο look της σεζόν.

Οι ειδικοί προτείνουν να επιλέξετε eyeliner σε μορφή gel το οποίο εφαρμόζεται ευκολότερα και δημιουργεί τη φαρδιά γραμμή που πρέπει. Χάρη στην απαλή του σύνθεση μπορείτε να κάνετε blending και να το απλώσετε εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Επίσης, τo gel liner είναι ιδανικό για τις αρχάριες.

Για να δημιουργήσετε το look πρέπει να ξεκινήσετε θα πρέπει εκτός από το eyeliner να έχετε ένα πινέλο εφαρμογής του και ένα πιο λεπτό για τις λεπτομέρειες. Αρχικά θα κάνετε περίγραμμα στην εξωτερική γωνία ακολουθώντας την φυσική γραμμή των βλεφάρων. Αν θέλετε να κάνετε διορθώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φον ντε τεν ή κονσίλερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GLAMOUR (@glamouruk) στις 6 Απρ, 2019 στις 11:06 μμ PDT

Φυσικά θα πρέπει να κάνετε αρκετές πρόβες ώστε να το τελειοποιήσετε.

Επίσης θα πρέπει να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 7 Απρ, 2019 στις 4:45 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Πιτυρίδα: Εξαφανίστε τη χρησιμοποιώντας δύο εμβληματικά προϊόντα

Μια φόρμουλα, δύο ιδιότητες: Ο μόνος τρόπος να περιποιείστε την επιδερμίδα σας κάθε πρωί και να σας μένει χρόνος

Keywords
Τυχαία Θέματα