Η τροφή που μακραίνει τα μαλλιά σας βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σας!

Έχετε την υποψία ότι τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά σας δεν μακραίνουν ούτε χιλιοστό. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχείτε λιγάκι αλλά από την άλλη τα ταλαιπωρείτε οπότε καταλαβαίνετε το λόγο. Εμείς από εδώ σας έχουμε πει τι πρέπει να προσέξετε. Καλό είναι να τα ενυδατώνετε πολύ και σωστά. Να επισκέπτεσθε τον κομμωτή σας για να τα κόψει και όχι μόνο να τα φορμάρει. Να ξεχάσετε για λίγο καιρό τα έντονα ξανοίγματα και τη συχνή βαφή και να μην το παρακάνετε με το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος ή για μπούκλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις 20 Φεβ, 2019 στις 5:32 πμ PST


Αν έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές μας, για ένα εύλογο διάστημα και όχι για μία εβδομάδα, και παρ’ όλα αυτά παραμένουν σταθερά στο ύψος των ώμων τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε. Οι ειδικοί, εμείς και το μυστικό της Κινέζικης φυλής Red Yao θα σας σώσουμε. Ναι υπάρχει ένα τρόπος και δεν εννοούμε τα extensions φυσικά. Είναι φυσικός. Θα φτιάξετε ένα “μαγικό φίλτρο” και μάλιστα με μια τροφή που υπάρχει σίγουρα στο ντουλάπι σας. Πρόκειται για το ρύζι! Ναι, το αγαπημένο σας. Αυτό με το άμυλο που θρέφει και φροντίζει τα μαλλιά.

Οι γυναίκες της συγκεκριμένες φυλής είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο για τα δυνατά και κυρίως πολύ μακριά μαλλιά τους. τα οποία λούζουν με ρυζόνερο. Αφήνουν το ρύζι να μουλιάσει για αρκετές ώρες σε νερό. Και μόλις είναι έτοιμο το σουρώνουν. Κρατάνε το ρυζόνερο για λίγο στην άκρη.

Λούζουν κανονικά τα μαλλιά τους και τα ξεβγάζουν στο τέλος με το νερό το οποίο όμως έχει συγκρατήσεις τις πρωτεΐνες που περιέχει το ρύζι οι οποίες είναι ότι καλύτερο για την τρίχα. Εκτός από τη γρήγορη ανάπτυξη της προσφέρει παράλληλα έξτρα δύναμη και απίστευτη λάμψη. Τρία σε ένα δηλαδή.

Extra Tip: Αφού ρίξετε το ρυζόνερο στα μαλλιά σας θα πρέπει να το ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό χωρίς να χρησιμοποιήστε κανένο προϊόν περιποίησης στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη:

H Adriana Lima δημιουργεί το βραδινό της μακιγιάζ σε 2 λεπτά και σας δείχνει τον τρόπο (video)

H Emma Watson αποκαλύπτει το μυστικό της για τέλεια και γεμάτα χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα