Πρω1νό: “Δεν μιλάω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Του άφηνα μηνύματα, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ”

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Σάσα Μανέτα, η οποία έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στις φιλίες που έκανε στην πορεία της ζωής της, μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αποκαλύπτοντας πως δεν έχουν καμία επαφή πια αν και ήταν πολύ καλοί φίλοι. Σύμφωνα με τα όσα είπε, του έστειλε αρκετά μηνύματα, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

“Έκανα φιλίες στον χώρο. Όλους τους κολλητούς μου τους έχω… ξεκολλήσει. Δεν μου αρέσει η λέξη κολλητός γιατί ο κολλητός ξεκολλάει όταν δεν σε έχει ανάγκη. Με τον

Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έχω επαφές. Τον είχα πάρει τηλέφωνο να του πω κάτι τραγικό… Την τρίτη φορά που τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σηκώνει, πάλι τηλεφωνητής, του είπα… Αντρέα, εγώ πήρα τηλέφωνο στον Αντρέα και δυστυχώς έπεσα σε Μικρούτσικο. Μετά από αυτό δεν επικοινώνησε μαζί μου, ούτε εγώ ούτε αυτός!”, εξομολογήθηκε.

Όσο για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου: “Είχα πολλές προτάσεις γάμου. Όσο οι άντρες με έβλεπαν ότι δε θέλω να παντρευτώ πεισμώνανε”! Στη συνέχεια μίλησε για ένα τραγούδι της που άφησε εποχή: “Έχω δώσει τραγούδια μου στον Πουλόπουλο, όπως το “Φίλε έλα απόψε που πονάω”, δεν το εκτίμησε, αλλά εγώ χέστηκα!”, ενώ αποκάλυψε πως θα έγραφε τραγούδι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: “Θα έγραφα τραγούδι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Έχω τραγούδι για την Πάολα και τον Ρέμο, αλλά δεν το έχω δώσει ποτέ”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου περιγράφει την επεισοδιακή σύλληψή της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

MasterChef: “Θεωρώ ότι οι κριτές κάθε χρόνο αλλάζουν ρόλους μεταξύ τους, δεν πιστεύω ότι…”

Ελένη Χατζίδου: Δείτε από ποια σταρ εμπνεύστηκε τη φωτογράφιση με την οποία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα