Η Scarlett Johansson φόρεσε το κοστούμι που…«έριξε» το instagram!

H εντυπωσιακή και σέξι Scarlett Johansson έκανε μια υπέροχη εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Endgame. Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα εκπληκτικό κοστούμι και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της.

The Look
Η Scarlett Johansson φόρεσε

μαύρο κοστούμι του σχεδιαστή Tom Ford και το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Ολοκλήρωσε το look της με έντονο μπορντό κραγιόν και μια χαμηλή ίσια αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση. Η ηθοποιός φόρεσε μακριά statement σκουλαρίκια, που ταίριαξαν τέλεια με το outfit που επέλεξε, αλλά και εντυπωσιακό βραχιόλι.

Το κοστούμι είναι ένα σύνολο που πάρα μα πάρα πολλές celebrities έχουν επιλέξει φέτος σε επίσημες εμφανίσεις τους. Μάλιστα αρκετές (βλέπε Bella Hadid, Gigi Hadid, Cara Delevingne) το έχουν φορέσει και ως καλεσμένες σε γάμους. Το κοστούμι που φόρεσε η Scarlett Johansson είχε εντυπωσιακά cutouts στο μπούστο ενώ το ντεκολτέ του ήταν άκρως εντυπωσιακό. Το σακάκι της ηθοποιού είχε μόνο ένα μανίκι, μια λεπτομέρεια που έδωσε ακόμα περισσότερο στιλ στην εμφάνισή της.

Το μαύρο αποτελεί μια σταθερή αξία και ένα χρώμα που μπορείς εύκολα να φορέσεις σε επίσημα events. Ωστόσο, καθώς βρισκόμαστε στην άνοιξη, θα σου προτείναμε να επιλέξεις μια πιο παλ ή παστέλ απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα με τη εποχή που διανύουμε. Αν επιθυμείς κάτι πιο δυναμικό και έντονο, τότε μην ξεχνάς πως τα neon κοστούμια είναι επίσης must, αλλά δεν θα σου συνιστούσα να τα φορέσεις σε γάμο.

Τέλος, τελευταία έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμα ένα είδος κοστουμιού, πιο ανοιξιάτικο, που αποτελείται από blazer και σορτς και έχει ήδη αποκτήσει πολλές fans! Δοκίμασέ το για πιο χαλαρού look στο γραφείο ή στη βόλτα.

Διαβάστε ακόμα:17 απλά styling tricks που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου (VIDEO)

Χαμός στο instagram με ΑΥΤΟ το φόρεμα των 40 ευρώ -Το φοράνε όλες και θα θέλεις να το φορέσεις κι εσύ!

Ανακαλύψαμε στο instagram τις 7 top τάσεις στα φορέματα της άνοιξης!

Keywords
Τυχαία Θέματα