Mιχάλης Χατζηγιάννης: Όσα είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι στο μέλλον.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης

του:

Άρα έχω μπροστά μου έναν νέο, πιο ώριμο Μιχάλη;

Εύχομαι να είναι έτσι. Η ωριμότητα είναι στοιχείο θετικό, ενέχει όμως και τον κίνδυνο να σου αφαιρεί κάτι από τον αυθορμητισμό σου. Να σε κάνει πιο μαζεμένο, πιο μουντό.

Σε αγχώνει η ιδέα του να γίνεις πατέρας;

Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι η οικογένεια. Το θεωρώ απαραίτητο για την προσωπική ολοκλήρωση. Δεν θέλω να με αγχώνει, γιατί είναι κάτι που έχω στο μυαλό, είναι στην ιδιοσυγκρασία μου και, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες, νομίζω πως θα γίνει με κάποιον τρόπο.

Έχεις κάποιο φόβο για τη δέσμευση που έχει κωδική ονομασία «γάμος»; Ή το θεωρείς μέσα στη ζωή;

Όλα είναι μέσα στη ζωή και μου αρέσει να είναι αυθεντικά, αντίθετα με τους κωδικούς και τους κώδικες.

Σε έναν χρόνο θα κλείσετε δέκα χρόνια σχέσης με τη Ζέτα. Πόσο σε έχει διαμορφώσει ο συγκεκριμένος δεσμός σε αυτό που είσαι σήμερα;

Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται.

Διαβάστε ακόμη:

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Δείτε το δωμάτιο που ετοίμασαν στο γιο τους! Τι αποκάλυψαν για το όνομα του;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με ποιον θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή τον Αντίνοο Αλμπάνη;

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Ήμουν εθισμένος για περίπου 10 χρόνια σε ουσίες και αλκοόλ”!

Survivor: Φαρμακερή ατάκα από την Sabriye για Βασάλο και Βαλαβάνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα