Savage x Fenty: Θα ξετρελαθείς με τη νέα συλλογή της Rihanna!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Rihanna κυκλοφορεί τη νέα της συλλογή για την ημέρα των ερωτευμένων. Η γνωστή τραγουδίστρια και σχεδιάστρια συνεργάζεται φέτος με έναν σπουδαίο σχεδιαστή και μαζί δημιουργούν τη νέα Savage x Fenty collection.

O Adam Selman μίλησε για τη νέα

κολεξιόν που αποτελείται από αποκαλυπτικά σουτιέν και σλιπ με φερμουάρ και είπε:

“Μπορείτε απλά να κατεβάσετε το φερμουάρ του σουτιέν και το στήθος σας είναι έξω, ή μπορείτε να μετατρέψετε τα σλιπ σας σε εσώρουχα χωρίς καβάλο”.

Ο γνωστός σχεδιαστής ήταν αυτός που δημιούργησε πριν μερικά χρόνια το «γυμνό φόρεμα» της Rihanna για τα CFDA 2014 που άφησε εποχή!

Ο ίδιος τόνισε πως πολλά κομμάτια από τη συλλογή είναι εμπνευσμένα από τα εσώρουχα της δεκαετίας του ’80 και την Frederick’s of Hollywood.

Παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από τα εσώρουχα της συλλογής. Η νέα κολεξιόν υπάρχει ήδη online!

H Rihanna πόζαρε και εκείνη με τα εσώρουχά της και συγκεκριμένα φόρεσε ένα κατακόκκινο σετ που συνδύασε με κόκκινα πέδιλα και κόκκινο puffer jacket.

Στη νέα συλλογή της γνωστής σχεδιάστριας κυριαρχούν το κόκκινο και το μαύρο. Η ίδια θέλει με αυτή τη σειρά εσωρούχων να κάνει όλες τις γυναίκες να νιώσουν σέξι ανεξάρτητα από τον σωματότυπο ή το βάρος τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το brand της τα πηγαίνει τόσο καλά και έχει συνεχώς ανοδική πορεία, συγκριτικά με άλλα γνωστά brands εσωρούχων που προσπάθησαν να προωθήσουν μόνο συγκεκριμένα πρότυπα.

Διαβάστε ακόμα: Critic’s Choice Awards: Οι 10 πιο καλοντυμένες stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί- Ποιες celebrities μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές;

Οι πιο ωραίες καμπάνιες μόδας του 2020 μας δείχνουν όλα αυτά που θα φορεθούν…- Τα top trends μέσα από τις πιο δυνατές καμπάνιες

Τα ρούχα που μπορείς να «κλέψεις» από την ντουλάπα του συντρόφου σου! (VIDEO)- ΑΥΤΑ τα κομμάτια θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα φοράς συνέχεια

Keywords
Τυχαία Θέματα