«Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν είχαν άλλη επιλογή, το περιβάλλον στην οικογένεια είναι τοξικό»

18:14 14/1/2020 - Πηγή: People

Από την Τετάρτη που ανακοίνωσαν την παραίτησή τους, τα βρετανικά μέσα και η κοινή γνώμη στην πλειοψηφία της ήταν καταδικαστικοί απέναντι τους και καταφέρονταν με σκληρά λόγια εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ κυρίως και εν δευτέροις του Χάρι. Έχουν προκύψει διάφορες λεπτομέρειες από το στάτους εντός της βασιλικής οικογένειας που δείχνουν ότι υπάρχει ένας…αχταρμάς. Στο τεύχος του αμερικάνικου People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, υπάρχει η μαρτυρία στενού φίλου του Χάρι και της Μέγκαν που δίνει δίκιο στην πράξη

τους.

«Αν οι σχέσεις ήταν καλύτερες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τότε όλα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά» λέει με νόημα και εξηγεί πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ήθελαν να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Ήταν όμως τέτοιες οι συνθήκες που δεν είχαν άλλη επιλογή από την αποχώρηση, ώστε να μπορέσουν να δράσουν έξω από τις νόρμες που έχει επιβάλλει από καιρό το Παλάτι.

«Εξαναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτή τη λύση. Υπάρχει τόση κακία σε αυτή την οικογένεια – είνα τοξικό το κλίμα». Αναμφίβολα τα λόγια αυτά δε θα μπορούσαν να αφορούν την Ελισάβετ, τον Φίλιππο ή τον Κάρολο. Είναι σαφής αιχμή για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Μέγκαν Μαρκλ: Οι αϋπνίες και οι κρίσεις πανικού, πού συνέβαλαν στην απόφασή της να φύγει -οριστικά;- από τη Μεγάλη Βρετανία

Ο Ουίλιαμ μάλιστα είχε παρουσιαστεί να αναφέρει μετά τη συνάντηση της Δευτέρας ότι έχει κουραστεί πια με το να προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τον αδερφό του και να τον προφυλάξει και γι΄αυτό θα πάψει κάθε επικοινωνία πέρα από τα τυπικά.

Όσον αφορά στο μέτωπο της Μέγκαν Μαρκλ και τη μη συμμετοχή της στη διάσκεψη, στην αρχή αιτιολογήθηκε από τον φόβο να υπάρξει κάποια διαρροή της κουβέντας της μέσω τηλεφώνου, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Τελικά η πληροφορία ήταν πιο αόριστη και ανέφερε ότι δεν κρίθηκε αναγκαίο να έχει λόγο. Κι αυτό δείχνει, μέσα από μεγαλύτερη ανάλυση, ότι της ρίχνουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και δεν τη θεωρούν ήδη μέλος της οικογένειας, άρα δε μπορεί να παίρνει αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα