Θα πάθεις πλάκα με τη νέα καμπάνια του Versace που πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lopez & Kendall Jenner

Η Jennifer Lopez και η Kendall Jenner πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Versace! Πέρασαν ήδη 4 μήνες από τη μέρα που είδαμε την Jennifer Lopez να περπατάει στο Spring/Summer Show του οίκου. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο catwalk με το iconic πράσινο φόρεμα που είχε φορέσει 20 χρόνια πριν και έγινε viral για ακόμα μια φορά.

Αυτή

τη φορά η ίδια ένωσε τις δυνάμεις της με ένα από τα top μοντέλα της χρονιάς, την Kendall Jenner και οι δύο τους φωτογραφήθηκαν από το διάσημο δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott.

Το θέμα της καμπάνιας είναι ένα μπλέξιμο της μόδας και της τεχνολογίας, της ματαιοδοξίας και της αυτοεκτίμησης.

Η JLo και η Kendall φοράνε ρούχα με το διάσημο jungle print του οίκου, που αναμένεται να γίνει huge trend την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

«Είμαι τόσο περήφανη που η Google Images ανακαλύφθηκε αφότου η Jennifer φόρεσε αυτό το φόρεμα», δήλωσε η Donatella Versace.

O οίκος Versace δεν ήταν ο μόνος που λάνσαρε το συγκεκριμένο trend στο show του. Πολλοί σχεδιαστές και brands δημιούργησαν ρούχα σε αυτό το ύφος και με παρόμοια prints και παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσεις το jungle print στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να το φορέσεις head-to-toe όπως προτείνουν οι top designers αλλά μπορείς και να επιλέξεις ένα μόνο κομμάτι με αυτό το δυναμικό prints και να το ταιριάξεις με μονόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα: Critic’s Choice Awards: Οι 10 πιο καλοντυμένες stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί- Ποιες celebrities μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές;

Οι πιο ωραίες καμπάνιες μόδας του 2020 μας δείχνουν όλα αυτά που θα φορεθούν…- Τα top trends μέσα από τις πιο δυνατές καμπάνιες

Τα ρούχα που μπορείς να «κλέψεις» από την ντουλάπα του συντρόφου σου! (VIDEO)- ΑΥΤΑ τα κομμάτια θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα φοράς συνέχεια

Keywords
Τυχαία Θέματα