Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας σήμερα πλέξτε τα (video)

Οι πλεξούδες είναι κομψές, πρακτικές και παράλληλα συνεχίζουν να είναι μεγάλη τάση. Τις είδαμε στα Critics’ Choice Awards που πολύ μας άρεσαν. Εμείς εδώ στο Fay’s book έχουμε μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο χτένισμα αφού μας σώζει κάθε φορά που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε ή να πάμε στον κομμωτή μας.

Έχουμε ανακαλύψει μάλιστα και τη βασίλισσα των πλεξούδων. Τη hairstylist που είναι

baid expert και δημιουργεί τις ωραιότερες. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά χιλιάδες ακόλουθους κι εμείς ανήκουμε σε αυτούς.

Σήμερα λοιπόν αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας θα τα πλέξετε. Η hairstylist ονομάζει τη συγκεκριμένη “elastic braid” και είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακή.

Είναι κατάλληλη για εσάς που έχετε μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video και να ακολουθήσετε τα βήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 12 Ιαν, 2020 στις 6:58 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα ωραιότερα χτενίσματα του Χειμώνα για πολύ μακριά μαλλιά

Το ροζ χρώμα στα μάτια είναι τελικά η μεγαλύτερη τάση της σεζόν αφού το είδαμε στις περισσότερες celebrities στα Critics’ Choice Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα