Oι μακριές αλογοουρές ήταν το χτένισμα των Grammy Awards!

Η Ariana Grande δεν εμφανίστηκε στα Grammys αλλά το χτένισμα της υπήρχε παντού. Οι hairstylists αποφάσισαν να δημιουργήσουν τέλειες, sleek αλλά και με όγκο ή κυματισμούς αλογοουρές στις διασημότητες με αποτέλεσμα να δούμε τέλεια looks που ζηλέψαμε. Και η αλήθεια είναι ότι όλες τους ήταν υπέροχες.

Από εκείνη της JLo που έκρυψε με το εντυπωσιακό καπέλο μεν αλλά ήταν υπέροχη μέχρι της Camila Cabello που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ας τις δούμε όμως γιατί σίγουρα μία από αυτές θα την υιοθετήσετε τις επόμενες μέρες:

O Δημήτρης

Γιαννέτος δημιούργησε μια χαλαρή αλογοουρά που έπιασε χαμηλά. Οι εμβληματικές της αφέλειες χάρισαν ένα chic look. Πρόκειται για ένα νεανικό χτένισμα κατάλληλο για κάθε περίσταση. Η Camila Cabello το συνδύασε τέλεια με την ανοιχτή πλάτη της δημιουργίας που επέλεξε να φορέσει στην απονομή.

Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση και ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton μάζεψε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή sleek αλογοουρά που πολύ αγαπά η star και την υιοθετεί συχνά. Το τεράστιο καπέλο αναβάθμισε το χτένισμα. Τόνισε τα χείλη της με ένα nude ροζ κραγιόν και τα ζυγωματικά της με λάμψεις.

Η Anne kendrick επέλεξε μια ρομαντική εκδοχή της αλογοουράς. Έπιασε τα μαλλιά της ψηλά δημιουργώντας ελαφρύ όγκο στην κορυφή και απαλούς κυματισμούς στα υπόλοιπα. Το hair look ανέδειξε το φυσικό μακιγιάζ και τη λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι ιδανικό τόσο για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις όσο και για πρωινές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πιάσετε τη συγκεκριμένη αλογοουρά ακόμη και στο γραφείο.

Η Kacey Musgraves μαζί με το βραβείο Grammy που κέρδισε δικαιούται ένα ακόμη: Εκείνο της ωραιότερης αλογοουράς. Εμπνευσμένη από τα εμβληματικά χτενίσματα της Dolly Parton, υιοθέτησε μια χαμηλή αλογοουρά με έξτρα όγκο στην κορυφή και στις μπροστινές τούφες ελεύθερες να ακουμπούν το πρόσωπο της. Το ρετρό χτένισμα συνδύασε με λαμπερό μακιγιάζ τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη.

Διαβάστε ακόμη:

BAFTA 2019: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks!

Οι 3 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας

Keywords
Τυχαία Θέματα