Το μεταλλικό nail look της Dua Lipa στα Grammy Awards είναι ένα έργο τέχνης

Τα looks που είδαμε στα Grammy σίγουρα θα μας απασχολήσουν για μέρες. Το beauty look των celebrities έκρυβε εκπλήξεις που ακόμη κι εμείς ανακαλύπτουμε σιγά σιγά. Πέρα από τις πρώτες σημειώσεις που κρατήσαμε με τα μαλλιά και το μακιγιάζ τώρα είμαστε στο στάδιο της λεπτομέρειας που δεν φάνηκε με την πρώτη ματιά. Όπως για παράδειγμα τα νύχια. Ένα σημείο στο οποίο οι stars δίνουν ιδιαίτερη σημασία και οι celebrity nail artists δημιουργούν για χάρη τους τα πιο ευφάνταστα και κομψά looks.

H

Dua Lipa ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Αγαπά τα μακριά και εντυπωσιακά νύχια και μας το αποδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της. Στα Grammys επέλεξε ένα super glam nail art κατάλληλο για την περίσταση.

Η προσωπική nail artist της Dua Lipa, Kimmie Kyees δημιούργησε ένα μεταλλικό μανικιούρ χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις Gountlet και Crazy Kinds των Defy & Style και στη συνέχεια χρησιμοποίησε glitter για να χαρίσει έξτρα λάμψη. Και δεν έμεινε εκεί αλλά στόλισε τα πολύ μακριά νύχια με extravagant μεταλλικά στοιχεία και κρύσταλλα σε χρυσό και μπρονζέ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimmie Kyees (@kimmiekyees) στις 10 Φεβ, 2019 στις 5:30 μμ PST

Το σίγουρο είναι η Dua κέρδισε το βραβείο του πιο εντυπωσιακού mani. Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν υπερβολικό και εξεζητημένο αλλά παράλληλα κατάλληλο για εμφανίσεις σαν κι αυτή. Η star το συνδύασε τέλεια με την ασημί, εντυπωσιακή δημιουργία και έκανε το σωστό βήμα όσο αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Κράτησε το τέλειο bob της “ήσυχο” και λείο χωρίς αξεσουάρ ή ιδιαιτερότητες. Όσο αφορά το μακιγιάζ επέλεξε γήινους τόνους σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη απλώνοντας καφέ-ροζ αποχρώσεις.

Αυτός λοιπόν είναι ο χρυσός κανόνας: Αν θέλετε κάτι extravagant και λιγάκι υπερβολικό στην εμφάνιση επιλέγετε πάντα ένα μόνο σημείο. Μπορεί να είναι το hair look, το μακιγιάζ ή τα νύχια. Το τελευταίο βέβαια επειδή είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι και το πλέον κατάλληλο. Φροντίστε λοιπόν στην επόμενη επίσημη εμφάνιση σας να προετοιμάσετε την μανικιουρίστ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Lucy Boynton μετά τη χθεσινή της εμφάνιση στα BAFTA ανακηρύσσεται και επίσημα πλέον σε beauty icon

BAFTA 2019: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα