Τις τάσεις του επόμενου Φθινοπώρου μπορείτε να τις υιοθετήσετε από σήμερα

Τα shows με τις τάσεις του επόμενου φθινοπώρου παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη οπότε ξέρουμε ήδη το μακιγιάζ και το hair look που θα επικρατήσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο για να τις υιοθετήσετε. Αντιθέτως, θα επιλέξετε τις αγαπημένες σας και θα τις εφαρμόσετε σήμερα κιόλας.

Δείτε τις ωραιότερες και έχουμε να λέμε αφού μόλις τώρα

ξεκίνησε η παρουσίαση. Έχουν σειρά οι μεγαλύτεροι Οίκοι.

Badgkey Mischka: Μια αλογοουρά με όγκο στην κορυφή συνδυάστηκε με τη γκρι σκιά στα μάτια και τα super glossy χείλη σε ένα look που μπορείτε να καθιερώσετε ακόμη και στο γραφείο.

Rodarte: Για άλλη μία σεζόν το look που είδαμε στον συγκεκριμένο Οίκο ήταν ονειρεμένο. Ο James Kaliardos άπλωσε μεγάλες δόσεις φούξια glitter σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά ενώ τα μαλλιά ήταν curly και υπέροχα στολισμένα με λουλούδια, φτερά και πεταλούδες.

Brock Colection: Το ρομαντικό smoky eye look είναι από τα ωραιότερα του επόμενου φθινοπώρου. Η make up artist Gucci Westman άπλωσε γκρι σκιά στα βλέφαρα δημιουργώντας ένα αιθέριο look. Για να δώσει ένταση έκανε περίγραμμα με μαύρο μολύβι χωρίς γωνίες.

Kate Spade: Το ροζ shimmer σε μάτια και ζυγωματικά δημιουργεί ένα ρετρό look που αγαπά τόσο η σχεδιάστρια όσο και η make up artist που το δημιούργησε στα παρασκήνια του show. Η Romi Soleimani εμπνεύστηκε από τα 70’s και iconic φιγούρες όπως η Twiggi. Άπλωσε σκιά σε burgundy απόχρωση στην εσωτερική γωνία του ματιού και ροζ-χρυσή τόσο στο υπόλοιπο βλέφαρο όσο και στα ζυγωματικά. Η ίδια μάλιστα παρομοίωσε το super glow look με εφέ πεταλούδας.

Tom Ford: Στην ωραιότερη και πιο κομψή κολεξιόν του επόμενου φθινοπώρου το make up ήταν tres chic. Η επιδερμίδα απέκτησε λάμψη και τα μάτια ένταση με το καφέ-κόκκινο να επικρατεί. Τα χείλη παρέμειναν ροζ και διακριτικά ενώ τα μαλλιά μαζεύτηκαν πίσω σε έναν sleek κότσο αφήνοντας το πρόσωπο να έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Τάμτα είναι η νέα ambassador γνωστού beauty brand!

Οι λόγοι που πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης το ροδόνερο

Keywords
Τυχαία Θέματα