Η Kylie Jenner γιόρτασε τα γενέθλια της ενός έτους κόρης της! Δείτε φωτογραφίες από το φανταστικό party που της ετοίμασε!

H Stormi Webster έγινε ενός και η μητέρα της Kylie Jenner διοργάνωσε ένα ξεχωριστό και πανάκριβο party για την κόρη της.

Η 21χρονη επιτυχημένη επιχειρηματίας καλλυντικών βιώνει ίσως μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη της Stormi και ως λάτρης της υπερβολής σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς της, δε θα μπορούσε φυσικά να μη γιορτάσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα πρώτα γενέθλια της μικρής της.

Ο χώρος ήταν έτσι διαμορφωμένος που θύμιζε ονειρούπολη

και υπήρχε παντού η λεζάντα “Stormis World”.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η Kylie Jenner διοργάνωσε ένα event με πολλά cupcakes, εκατοντάδες μπαλόνια, μέχρι κι ένα μικρό luna park, ενώ οι καλεσμένοι εισέρχονταν στο party περνώντας μέσα από το… στόμα ενός μωρού.

Οι προετοιμασίες για το party ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες με τη διάσημη celebrity να έχει ξοδέψει 100.000 δολάρια σε πανάκριβα δώρα, όπως τεράστιους αρκούδους, custom-made ρούχα σχεδιαστών και κοσμήματα με διαμάντια.

Μάλιστα ο εορτασμός των πρώτων γενεθλίων της Stormi ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα με διακοπές σε εξωτικό προορισμό.

Φυσικά η Kylie Jenner, δημοσίευσε πληθώρα φωτογραφιών από τη σημαντική αυτή ημέρα για την οικογένειά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

Power of Love: Ανατροπή! Ποια παίκτρια βρέθηκε εκτός σπιτιού;

Keywords
Τυχαία Θέματα