O Jared Leto και η Lana Del Rey πρωταγωνιστούν στην καμπάνια γνωστού αρώματος και ταιριάζουν πολύ

Ο oσκαρικός Jared Leto και η super ταλαντούχα Lana Del Rey είναι οι πρωταγωνιστές της διαφημιστικής καμπάνια των νέων αρωμάτων Gucci Guilty Pour Homme και Pour Femme αντίστοιχα. O Οίκος έκανε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ωραίο και

άκρως κινηματογραφικό ζευγάρι.

Ο εκκεντρικός Leto και η γοητευτική Del Ray κάνουν πολύ ωραίο ζευγάρι στην οθόνη και όταν τους καθοδηγεί ο μετρ του είδους, Alessandro Michele ως καλλιτεχνικός διευθυντής τότε είναι σίγουρο ότι τα για μερικά δευτερόλεπτα (όσο κρατά το διαφημιστικό σποτ) θα μείνουμε με κομμένη την ανάσα.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τη φωτογράφιση στην Βενετία με τον Leto να περπατά στην υγρή νύχτα μίας από τις ωραιότερες και πιο γοητευτικές πόλεις αυτού του κόσμου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Beauty (@guccibeauty) στις 29 Οκτ, 2018 στις 7:04 πμ PDT

Ο Michele με τη σειρά του είναι γνωστός για την ιδιαίτερη ματιά του αλλά και τις πηγές έμπνευσης τους που είναι ασύλληπτες. Μπορεί να δει μια εικόνα περνώντας το δρόμο απέναντι, ένα ζευγάρι σε ένα πάρτι ή ένα cafe και να εμπνευστεί ένα διαφημιστικό που να θυμίζει ταινία μικρού μήκους, με φευγαλέες φιγούρες που χάνονται στα σκοτάδια ψάχνοντας το άλλο τους μισό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Beauty (@guccibeauty) στις 27 Οκτ, 2018 στις 6:06 πμ PDT

Κάπως έτσι φανταζόμαστε και το σποτ αν και στον αέρα θα βγει τον ερχόμενο Ιανουάριο και δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία γι’ αυτό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Michele εμπιστεύτηκε τα stories του Instagram account του Οίκου στην Courtney Love (!) γεγονός που αποδεικνύει ότι του αρέσει η avant garde και ανατρεπτική ματιά ίσως και λιγάκι grunge, αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε έναν όρο των 90’s.

Προφανώς προσπαθεί να αλλάξει το προφίλ του brand. Δεν θέλει να μας θυμίζει την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα. Άλλωστε και τα τρία πρόσωπα που έχει επιλέξει είναι αντισυμβατικά και μερικά χρόνια πριν δεν θα μπορούσαμε καν να τα φανταστούμε ως πρωταγωνιστές ή δημιουργούς (στην Courtney αναφερόμαστε) του Οίκου Gucci. Ίσως λίγο περισσότερο η Del Rey να ταίριαζε αλλά και πάλι…

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα το mani σας μεταφέρει μήνυμα αγάπης

Αυτή είναι η make up collection της σεζόν που μας ξετρέλανε!

Keywords
Τυχαία Θέματα