My Style Rocks: Εκτός εαυτού η κριτική επιτροπή «Δεν θες να μιλάμε; Σ’ ενοχλούμε μήπως;»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμα μια διαφωνία που αυτή την φορά είχε πρωταγωνίστρια την Κωνσταντίνα Σουλτάτη.


Η σημερινή επιλογή που είχε κάνει στο ρούχο της δεν άρεσε τόσο πολύ στην κριτική επιτροπή. Οι ίδιοι προσπάθησαν να της εξηγήσουν πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν την κολακεύει μιας και φαίνεται να της τονίζει σημεία, που δεν θα έπρεπε, ενώ ταυτόχρονα την μεγαλώνει.


Η Κωνσταντίνα παρεξήγησε τα λόγια της κριτικής επιτροπής, αφού θεώρησε πως την

λένε χοντρή και ζήτησε να της πουν την βαθμολογία. Σε εκείνο λοιπόν το σημείο οι κριτές εκνευρίστηκαν μαζί της, γιατί η δουλειά τους είναι να λένε την γνώμη τους.
Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε: «Δεν θες να μιλάμε; Σ’ ενοχλούμε μήπως;» με την Μπέτυ Μαγγίρα να γίνεται έξαλλη, αφού η παίκτρια δεν ακούει αυτά που της λένε και καταλαβαίνει άλλα. Τότε η Μπέτυ Μαγγίρα πρόσθεσε, «Αυτό με το body shaming είναι πολύ λάθος που είπες. Πάρα πολύ λάθος. Εμείς δεν είπαμε τίποτα για το σώμα σου. Εμένα μ’ αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες με καμπύλες». Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης υποστήριξε το ίδιο ακριβώς λέγοντας πως και του ίδιου του αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες. Η Μπέτυ συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε και η ίδια να έχει περισσότερες καμπύλες, αλλά πως δεν είναι ο σωματότυπος της αυτός.


Επίσης η παίκτρια έχει δείξει πως ενοχλείτε μιας και σε προηγούμενο επεισόδιο είχε γίνει παρεξήγηση μεταξύ των κριτών και της ίδιας. Πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και τον Στέλιο Κουδουνάρη που μάλλον άθελά του την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Στην ερώτηση «Εδώ γιατί ήρθες;» η ίδια απάντησε «Ε, δεν θα το ξαναπούμε. Είναι λίγο υποτιμητική η ερώτηση. Γιατί ήρθες και γιατί ήρθες; Εσείς ήρθατε εδώ γιατί είναι η δουλειά σας. Δεν είμαι καλά. Την κάνατε και χθες αυτή την ερώτηση και την απάντησα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Δεν πάει το μυαλό σας τι δουλειά έκανε ο Πάνος Βλάχος όταν μετακόμισε στην Αμερική

Keywords
Τυχαία Θέματα