Τεστ πατρότητας στον εξάχρονο γιο της χήρας του καρδιολόγου που σκότωσε ο Βούλγαρος εραστής της

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤεστ πατρότητας στον εξάχρονο γιο της χήρας του καρδιολόγου που σκότωσε ο Βούλγαρος εραστής τηςΠαρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 19:02

❱❱ Ετοιμη να δεχτεί να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας ο εξάχρονος γιος της φαίνεται πως είναι η χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Βούλγαρο εραστή της στη Σητεία τον Οκτώβριο του 2017.

Οπως εξήγησε ο Βαγγέλης Στρατουδάκης, δικηγόρος της 39χρονης Βουλγάρας, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του 62χρονου, από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει θέληση να γίνει εξέταση DNA στο παιδί, «για να μην πλανάται οποιαδήποτε εικόνα που θίγει την προσωπικότητα του ανηλίκου αναφορικά με την πατρότητά του».

Οπως ανέφερε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο συνήγορος υπεράσπισης της 39χρονης, σε μερικές ημέρες αναμένεται να εκδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη η αγωγή προσβολής πατρότητας που έχουν υποβάλει συγγενείς του θύματος, αναφορικά με το παιδί που απέκτησε ο γιατρός με την 39χρονη.

Στο εδώλιο

Στο μεταξύ, η χήρα του άτυχου καρδιολόγου και ο 38χρονος εραστής της, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιατρό, θα καθίσουν το επόμενο διάστημα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ανατολικής Κρήτης. Οπως αναφέρεται στο βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο Βούλγαρος αστυνομικός θα δικαστεί για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η 39χρονη ομοεθνής του κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία σε βάρος του συζύγου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα