Highligter: Το προϊόν της Άνοιξης και πως να το απλώσετε σωστά (video)

Το highlighter είναι το πλέον ανοιξιάτικο προϊόν μακιγιάζ. Κι επειδή είμαστε ήδη πολύ κοντά σε αυτή την υπέροχη εποχή πρέπει να αγοράσετε ένα (αν δεν έχετε ηδη). Επίσης πρέπει να μάθετε να το απλώνετε σωστά και όχι όπως-όπως γιατί σας έχω δει τι κάνετε.

Δεν το εφαρμόζουμε έτσι απλά αντί για blush και κυρίως όχι σε όλο το πρόσωπο με αποτέλεσμα να λαμποκοπάτε. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο που πρέπει να το απλώσετε χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamazon Kuwait (@glamazonkw) στις 4 Μάρ, 2019 στις 10:32 πμ PST

Οι ειδικοί μας είπαν όλες τις λεπτομέρειες κι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε στις συμβουλές τους ευλαβικά:

Στη γέφυρα της μύτης: Ναι εκεί ακριβώς και ο λόγος είναι σοβαρός. Αυτό άλλωστε είναι το μυστικό, να απλώσετε highlighter στα σημεία εκείνα που βλέπει ο ήλιος.

Ζυγωματικά: Το αμέσως επόμενο σημείο-κλειδί. Το σωστό σημείο είναι ψηλά ακριβώς εκεί που είναι το κόκκαλο ώστε να αποκτήσουν ένταση και να δείχνει “ανεβασμένο”. Καλό είναι να απλώσετε μικρή ποσότητα blush ώστε να μην αποκτήσετε ξαφνικά ένα υπερβολικό look χωρίς λόγο.

Κάτω από τα φρύδια: Το highlighter στο τόξο του φρυδιού είναι πραγματικά υπέροχο αφού αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βλέμμα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα ή το πινέλο της σκιάς για να το εφαρμόσετε. Δεν θα χρειαστεί να απλώσετε σκιά ειδικά αν θέλετε ένα nude ή ένα no make up look.

Διαβάστε ακόμη:

H Brie Larson έλαμπε στην πρεμιέρα της ταινίας Captain Marvel χάρη στα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δείτε

H Bella και η Gigi Hadid σας παρουσιάζουν το πιο πρακτικό hair trend

Keywords
Τυχαία Θέματα