Η Olivia Palermo αποκαλύπτει μια beauty συνήθειά της που θα σας βάλει σε σκέψεις

Η Olivia Palermo είναι it girl αναμφισβήτητα. Πρόκειται για τις πιο κομψές παρουσίες και εκείνη που περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση της για να δούμε τόσο το μακιγιάζ όσο και το χτένισμα της. Η επιδερμίδα της είναι άψογη και στ’ αλήθεια τη ζηλεύουμε. Με την καλή έννοια αφού κάποιες φορές αντιγράφουμε το look της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις 18 Φεβ, 2019 στις 1:55 μμ PST

Κατά καιρούς δίνει συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας τα μυστικά της αν και είναι τόσο απλή που δεν έχει να πει συγκλονιστικές λεπτομέρειες, δεν είναι και η Kim Kardashian.

Τελευταία όμως μίλησε για μια beauty συνήθεια της η οποία στ’ αλήθεια μας άφησε άφωνες. Πρόκειται για τον τρόπο που κάνει ντεμακιγιάζ. Όχι δεν χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν που στοιχίζει μια περιουσία, αντίθετα. Για να αφαιρέσει μακιγιάζ και ρύπους απλώνει στο πρόσωπο της βαζελίνη! Ναι καλά διαβάσατε. Βάζει μικρή ποσότητα βαζελίνης στο πρόσωπο της κάνει απαλό μασάζ και στη συνέχεια την αφαιρεί με ένα βαμβάκι.

Είναι μία μάλλον παράδοξη μέθοδος αφού όπως όλες γνωρίζουμε η βαζελίνη περιέχει στη σύνθεση της petroleum jelly, με απλά λόγια πετρέλαιο ενώ παράλληλα έχει μία τραγικά λιπαρή υφή που δεν είναι και ότι καλύτερο για την επιδερμίδα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις 25 Ιαν, 2019 στις 1:06 μμ PST

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν σας το προτείνουμε και προς Θεού μην κάνετε κάτι τέτοιο στην περιοχή των ματιών. Επιλέξτε ένα οικονομικό μεν αλλά κανονικό προϊόν ντεμακιγιάζ όπως νερό για παράδειγμα. Στα beauty καταστήματα θα βρείτε τεράστια ποικιλία και θα σας στοιχίζει σχεδόν όσο και ένα βαζάκι βαζελίνης.

Δεν ξέρουμε αν έχει προτείνει κάτι τέτοιο στην Olivia ο προσωπικός της facialist ή απλά το κάνει επειδή το θεωρεί πρακτικό και εύκολο. Όπως καταλαβαίνετε χάρη στην υφή και τη σύνθεση της η βαζελίνη έχει όντως την ιδιότητα να διαλύει κάθε προϊόν μακιγιάζ. Αλλά είναι ένα προϊόν κατάλληλο για έξτρα ενυδάτωση σε σκληρά σημεία του σώματος και όχι για το πρόσωπο.

Θα θέλαμε να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη, περίεργη, συνήθεια της έτσι απλά για να μας λυθεί η απορία.

Διαβάστε ακόμη:

To mani της ημέρας είναι shimmer και διακριτικά λαμπερό

H Brie Larson έλαμπε στην πρεμιέρα της ταινίας Captain Marvel χάρη στα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα