Αντώνης Τσαπατάκης: Η κίνησή του που ενέπνευσε το Ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και τους μικρούς του ήρωες!

Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά αναρτά διάφορες εικόνες από την προσωπική του ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά του.

Στις απόκριες του 2018 ο παραολυμπιονίκης έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον λογαριασμό του. Αποφάσισε να ντυθεί Batman και χρησιμοποίησε το αμαξίδιο του για να φτιάξει το δικό του Μπάτμομπιλ. “Δεν χρειάζεται να είσαι ο Μπρούς Γουέιν για να φτιάξεις το δικό σου Μπάτμομπιλ,

αρκεί λίγη φαντασία και πολύ μανία για ζωή!… Στις απόκριες του επόμενου έτους να αναμένετε ένα αποκριάτικο γεγονός για τους μικρούς μας φίλους!”, έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε στο προφίλ του.

Αν και η παραπάνω φωτογραφία διαγράφηκε από το προφίλ του λόγω διαδικτυακής απάτης, η κίνησή του να ντυθεί Batman και να φτιάξει το δικό του Μπάτμομπιλ, στάθηκε η αφορμή για να υλοποιηθεί μια σπουδαία ιδέα.

Η φωτογραφία του Αντώνη Τσαπατάκη ενέπνευσε το Ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ Χανίων να ντύσει τα παιδιά του με στολές super ηρώων και να δημιουργήσουν με τις φωτογραφίες τους ένα ημερολόγιο για το 2019. Την κίνηση του Ιδρύματος, γνωστοποίησε και ο Αντώνης Τσαπατάκης στο προφίλ του στο Instagram, αναρτώντας τη δική του φωτογραφία, αλλά και κάποιες από το ημερολόγιο του ΕΛΕΠΑΠ.

Το faysbook.gr επικοινώνησε μαζί του και μας εξήγησε: “Πέρσι στις απόκριες είχα την ιδέα να ντυθώ Batman γιατί πίστευα πως η κίνηση μου αυτή θα μπορούσε να εμπνεύσει και να περάσει το μήνυμα της ισότητας που τονίζω μέσα από όλες μου τις δράσεις. Το μήνυμα ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στη διασκέδαση και στα πάντα! Εκτός από τα διθυραμβικά σχόλια που απέσπασε το στιγμιότυπο, η στολή ενέπνευσε και το Ιδρυμα ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και έντυσε τα παιδιά του super ήρωες. Βέβαια, όπως είναι στην πραγματικότητα, ακόμη και με τις στολές, δεν ξέρεις ποιος είναι ο super ήρωας. Το έκαναν αυτό για να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο, του οποίου τα κέρδη θα πάνε στο Ίδρυμα για κάποιες ανάγκες που υπάρχουν. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και είμαι περήφανος που μέσα από την ιδέα μου αυτή θα βοηθηθούν τα παιδία του ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και όλος κόσμος θα δει πως όλοι έχουμε δικαίωμα στη διασκέδαση και να φανεί η ισότητα που υπάρχει επί του πρακτέου”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ημερολόγιο που ονομάστηκε “Γενναία Παδιά”, πωλείται ακόμη και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε από το Ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λευτέρης Λαζάρου για την εκπομπή της Βανδή: “Ο Καθένας στη δουλειά του. Είμαι μάγειρας, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής.”

Keywords
Τυχαία Θέματα