Η απίστευτη μεταμόρφωση της Λαμπρινής Γιωτάκη με τις τέλειες θεραπείες της ΕΟΝΙΑ!

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης που φέτος είναι η δεύτερη χρονιά της έχει σκοπό να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Την Παρασκευή είδαμε στο Πρω1νό την 23η μεταμόρφωση και μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα πως ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Η Κα. Λαμπρινή Γιωτάκη, φιλόλογος στο επάγγελμα απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της θέλοντας να ανανεωθεί εξωτερικά και να αποκτήσει ένα καινούργιο και διαφορετικό στυλ. Και τα κατάφεραν, αφού είδαμε πια μια… καινούργια γυναίκα, μοντέρνα, πανέμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Πολύτιμος

σύμμαχός την στην καινούργια της εικόνα ήταν η EΟΝΙΑ και οι θεραπείες της, ο Κρουστικός Υπέρηχος και η αντιγήρανση με Mag le Mieux. Ας τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Ο κρουστικός υπέρηχος ή Shock Wave είναι η αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς που εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση.

Με τη βοήθειά του η κυτταρίτιδα βελτιώνεται, το τοπικό πάχος εξουδετερώνεται και η επιδερμική χαλάρωση μειώνεται σε χέρια, στην κοιλιά, στους μηρούς, στα γόνατα και στις γάμπες. Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ακόμα ενδείκνυται στην αντιμετώπιση πελματαίας απονευρωτίτιδας, πόνων στους ώμους, τενοντίτιδας του αχιλλείου τένοντα κ.α.

Παράλληλα το ειδικό αντιγηραντικό πρωτόκολλο Mag le Mieux χαρίζει νεανικό πρόσωπο και απαλύνει τις ρυτίδες. Συγκεκριμένα το περίγραμμα και η σφριγηλότατα του προσώπου βελτιώνονται και το δέρμα αναδομείται. Επιπλέον η πρωτοποριακή πρόταση θεραπείας ενεργοποιεί τη διαδικασία κολλαγογένεσης και παραγωγής ινοβλαστών.

Η θεραπεία συνδυάζεται με μια σειρά από άλλες τέλειες θεραπείες του χώρου για ακόμα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα, όπως χρωματοθεραπεία αλλά και μια βαθιά ενυδάτωση και η διάρκειά της αγγίζει τα 75 λεπτά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας αλλά και την κα. Βαρσάμη Θεοδώρα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων EΟΝΙΑ να μιλά για όλα όσα εφαρμόστηκαν πάνω της:

Επισκεφτείτε την EONIA και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα