Hair oiling: Είναι η τεχνική που θα ανανεώσει τα μαλλιά σας μετά τις διακοπές!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται πολύ ακόμη κι όταν απλώνετε αντηλιακό, φοράτε καπέλο και τα ενυδατώνετε σωστά. Είναι ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνας που τα αφυδατώνει και τα θαμπώνει.

Τις περισσότερες φορές αμέσως μόλις επιστρέφετε ζητάτε από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει θεραπείες ώστε να αποκτήσουν και πάλι υγιή όψη. Οι hair experts φέτος όμως έχουν μια τέλεια τεχνική που θα

σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα ωραιότερα, απαλά, λαμπερά και super ενυδατωμένα μαλλιά ever.

Πρόκειται για το hair oiling και όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια θεραπεία με έλαια. Είναι κατάλληλη ακόμη και για τα λιπαρά μαλλιά ενώ αναδομεί σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο λάδι ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο δικός σας τύπος μαλλιών και οι hair experts αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyamvad (@long_hair_monk) στις 16 Αύγ, 2020 στις 5:43 πμ PDT

Κανονικά μαλλιά: Λάδι καρύδας. Είναι ό,τι καλύτερο αφού χαρίζει την απαραίτητη υγρασία και τα θρέφει σε βάθος.

Ξηρά μαλλιά: Ελαιόλαδο. Είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες αλλά και για τυχόν προβλήματα όπως είναι η ξηροδερμία.

Λιπαρά μαλλιά: Έλαιο jojoba. Πρόκειται για ένα λάδι που μειώνει την έκκριση σμήγματος και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά καλό είναι να ζεστάνετε, ελάχιστα το λάδι πριν από τη χρήση. Με αυτό τον τρόπο εισχωρεί ευκολότερα στα λέπια της τρίχας και είναι πιο αποτελεσματικό.

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, ταμπονάρετε καλά και απλώνετε το λάδι σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών αποφεύγοντας τη ρίζα. Μπορείτε να τυλίξετε τα μαλλιά σας με διάφανη μεμβράνη και να τα αφήσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Τέλος τα λούζετε πολύ καλά και τα ξεβγάζετε σχολαστικά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε την Kaia Gerber πιο ξανθιά από ποτέ!

H Hailey Bieber έχει την καλύτερη ιδέα για το τέλειο eye make up look!

Keywords
Τυχαία Θέματα