Ανακοίνωσε πως θα είναι κριτής στο «Style me up» με την Μαρία Μπακοδήμου!

Πριν από λίγες ημέρες, το Open είχε ανακοινώσει επίσημα πως η Μαρία Μπακοδήμου θα παρουσιάζει το νέο παιχνίδι μόδας «Style me up» που υπόσχεται να σε κάνει…

Να αλλάξεις στυλ
Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
Να κάνεις μια νέα αρχή!

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους.

Στην καρέκλα μιας εκ

των τριών θέσεων της κριτικής επιτροπής, θα δούμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το «Καλοκαίρι #not».

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση. Θα είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και θα κάνω τον κριτή. Είναι κάτι που μου αρέσει πραγματικά και γενικότερα το κομμάτι της μόδας. Έχει να κάνει με τη διάθεση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αλλάζω τη διάθεση του καθενός και όσο μπορώ γενικότερα να του βγάζω κάτι θετικό και να του δίνω κάτι, όσο μπορώ.

Θα αποτελείτε από τρεις κριτές, τη Μαρία Μπακοδήμου… Θα έρχεται ο κόσμος, θα μας δίνει ένα μίνι βιογραφικό και για το σκοπό που ήρθε και τι θα ήθελε να κάνει. Με βάση τα κριτήρια και από αυτά που θα ακούσουμε και ανάλογα θα λέμε αν θέλουμε να τον αλλάξουμε ή όχι.

“Κουμπώνει” πάνω μου αυτό γιατί το έχω ξανακάνει και πέρασα τόσο ωραία. Είναι πάνω μου και ξεφεύγει απ’ όλα τα άλλα πράγματα που έχω κάνει», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13:00…

Διαβάστε ακόμα:

Πένθος για τον Σπύρο Πώρο

Θα γίνει μπαμπάς σε 2,5 μήνες! Το ανακοίνωσε μέσω instagram με μια τρυφερή φωτογραφία!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι αγκαλιές με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα