Δείτε το updo που θα σας σώσει αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε!

Ναι, είστε σε διακοπές αλλά θέλετε τα μαλλιά σας να είναι περιποιημένα και τέλεια. Το πιθανότερο είναι να τα μαζεύετε συχνά σε χαμηλό ή ψηλό, σφιχτό κότσο μιας και δεν έχετε πάρει μαζί σας συσκευές θερμότητας.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να χάνετε χρόνο στο ίσιωμα ή στη δημιουργία κυματισμών. Το ανέμελο look ταιριάζει με τη διάθεσή σας και παράλληλα δεν ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας.

Αν βαρεθήκατε όμως τόσες μέρες να κυκλοφορείτε με έναν απλό κότσο εμείς σας έχουμε την τέλεια πρόταση. Πρόκειται για ένα hairstyle που μπορείτε

να φτιάξετε μόνες σας και να δείχνει σαν να έχει βάλει το χέρι του ο κομμωτή σας.

Υπεύθυνη είναι η αγαπημένη μας hairstylist @annaloves braids η οποία σας δείχνει πως θα φτιάξετε τον τέλειο κότσο με πλεξούδα που ξεκινά από την βάση των μαλλιών και καταλήγει στην κορυφή. 

Είναι ένα χτένισμα που μπορείτε να υιοθετήσετε όλη την ημέρα αλλά και σε όλες τις περιστάσεις. Από την παραλία μέχρι τον γάμο της κολλλητής σας. Και ταυτόχρονα ό,τι πιο πρακτικό αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε. 

Δείτε το στο video που ακολουθεί και αντιγράψτε το:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 17 Αύγ, 2020 στις 9:48 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το nude κραγιόν που πρέπει να έχετε όλες στο νεσεσέρ σας!

Το ροζ χρώμα στα μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόν κι εμείς έχουμε τα ωραιότερα looks των celebrities!

Keywords
Τυχαία Θέματα