Άγριες Μέλισσες: Στον αέρα το συγκλονιστικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες επιφυλάσσει καταιγιστικές εξελίξεις για τις ζωές των ηρώων της σειράς και πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Στο επίκεντρο για ακόμα μια φορά, η Ελένη, η οποία παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φόνου του Σέργιου Σεβαστού, κινδυνεύοντας ακόμα και με θανατική ποινή.

Στο τρέιλερ για τη νέα σεζόν, το οποίο μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1, η Ελένη παραπέμπεται σε δίκη με την

κατηγορία του φόνου Α΄Βαθμού, κινδυνεύοντας με την εσχάτη των ποινών.

«Σας παραπέμπω σε δίκη με την κατηγορία του φόνου Α΄βαθμού. Θα ζητήσω την εσχάτη των ποινών», ακούγεται να λέει μια φωνή, ενώ στα πλάνα η Ελένη βγαίνει από το κρατητήριο δίπλα στον Προύσαλη αντιμετωπίζοντας την οργή του πλήθους που φωνάζει: «Φόνισσα!».

Το τρέιλερ κλείνει με τις τρεις αδελφές να κάνουν μια αγκαλιά και την ατάκα της Ελένης να προοικονομεί τα όσα θα τους βρουν…

«Μπορεί να είναι η τελευταία μας αγκαλιά», λέει χαρακτηριστικά η ηρωίδα.

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

H Ελένη καταδικάζεται με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού… Η εσχάτη των ποινών έρχεται.. #AgriesMelisses Β’ Κύκλος! Tον Σεπτέμβριο στον #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις 19 Αύγ, 2020 στις 5:36 πμ PDT

Όπως έχει  γίνει γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My Tv, η Θεοδοσία κρατά στα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία πως οι αδελφές Σταμίρη είναι οι φόνισσες του Σέργιου και η Ελένη μην έχοντας άλλη επιλογή και θέλοντας να προστατεύσει γι ακόμα μία φορά τις αδελφές της, θυσιάζεται.

Ομολογεί πως εκείνη ευθύνεται για το φόνο και παίρνει πάνω της όλη την ευθύνη. Έτσι, καταλήγει στη φυλακή αφήνοντας σοκαρισμένο ολόκληρο το χωριό και τους κατοίκους του διχασμένους. Άλλοι στέκονται στο πλευρό της και άλλοι την κατηγορούν.

Και όσο το Διαφάνι είναι διχασμένο και οι Σεβαστοί ζητούν την πιο σκληρή τιμωρία για εκείνη, η Ελένη ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ηλιάκη: Με μονόπετρο στο χέρι! Φωτογραφίες!

Η συγκίνηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα της εκπομπής: «Η απώλεια της μανούλας δεν σβήνει ποτέ»

Ανακοίνωσε πως θα είναι κριτής στο «Style me up» με την Μαρία Μπακοδήμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα