Το μαγικό smoothie για να ξαναβρείς τη φόρμα σου μετά τις διακοπές!

Η Ella ή αλλιώς Deliciously Ella είναι μια πάρα πολύ γνωστή food blogger και επιχειρηματίας που πριν από αρκετά χρόνια δεν είχε καμία σχέση με τη γυναίκα που είναι σήμερα.

Η ίδια έχει αποκαλύψει την ιστορία της και έχει πει πως παλιά είχε πάρα πολλά προβλήματα υγείας και πήγαινε συνέχεια στα νοσοκομεία.

Τότε ήταν που αποφάσισε να αλλάξει τελείως τρόπο ζωής και δημιούργησε το blog της μέσα από το οποίο μοιράστηκε την ιστορία

της με όλο τον κόσμο. Η Ella άρχισε να τρώει πιο υγιεινά, σταμάτησε να καταναλώνει κρέας και μεταμορφώθηκε σε μια πιο υγιή εκδοχή του εαυτού της.

Από τότε μέχρι σήμερα η Ella έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, έχει ανοίξει καταστήματα με υγιεινά προιόντα, προμηθεύει super market με τις υγιεινές λιχουδιές της και είναι μια πολύ ευτυχισμένη και πετυχημένη γυναίκα.

Πριν λίγες ημέρες η όμορφη Ella (που είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της) μας αποκάλυψε ένα από τα πιο αγαπημένα της smoothie που προτιμάει να πίνει όταν η θερμοκρασία είναι στα ύψη και νιώθει πως χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το τέλειο smoothie: 

Κρύο γάλα αμυγδάλου
1 παγωμένη μπανάνα
1 χούφτα παγωμένα blueberries
1 χούφτα παγωμένο σπανάκι
1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου (ή φυστικοβούτυρο)
1 κ.σ. σπόρους κάνναβης
1 κ.σ. porridge βρώμης
1 κ.σ. σπόρους chia
1 χουρμά
Λίγο πάγο

Ανακάτεψε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπλέντερ ώστε να θρυμματιστούν οι σπόροι και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Όσο πιο καλά το χτυπήσεις, τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Απόλαυσέ το αντί για πρωινό ή για να τονώσεις τον οργανισμό σου μετά από κάποια δύσκολη προπόνηση.

View this post on Instagram

The only thing that works on a boiling hot day Cold almond milk, a frozen banana, handful of frozen blueberries, handful of frozen spinach, a big tablespoon of almond butter, a tablespoon of shelled hemp seeds (great vegan protein), a tablespoon of porridge oats, a tablespoon of chia seeds and a medjool date all blended with a little ice

A post shared by Deliciously Ella (@deliciouslyella) on Aug 10, 2020 at 12:55am PDT

Διαβάστε ακόμα: To θαυματουργό smoothie της Gwyneth Paltrow θα σου χαρίσει απίστευτα νεανικό δέρμα

Υπάρχει ένα λαχανικό που ίσως δεν το γνωρίζεις και είναι η πιο υγιεινή τροφή ever!

Cindy Crawford: Αποκάλυψε τη μυστική συνταγή για το smoothie που τη βοηθάει να παραμένει υγιής και όμορφη!

Keywords
Τυχαία Θέματα