Hailey Baldwin: H αγαπημένη του Justin Bieber μας δίνει ιδέες για βραδινά χριστουγεννιάτικα looks!

Η Hailey Baldwin είναι το νέο πρόσωπο του brand Pretty Little Thing και πρωταγωνιστεί στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του. Στη συγκεκριμένη καμπάνια η Hailey ποζάρει με αστραφτερά σύνολα όπως ασημί φορέματα, λαμπερά blazers, jumpsuits και άλλα και μάλιστα ο σύζυγος της Hailey, Justin Bieber, σχολίασε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση ως ‘πολύ hot’ στον λογαριασμό της στο instagram.

H

ίδια είπε για τα ρούχα που φόρεσε: «Είναι κατάλληλα για party. Νομίζω ειλικρινά πως είναι σέξι σύνολα που μπορείς να φορέσεις στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς», είπε το μοντέλο στο ELLE.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο site και για το αν σκέφτεται να σχεδιάσει τη δική της σειρά με ρούχα αλλά και πώς της φάνηκαν τα ρούχα που δοκίμασε: «Πραγματικά μου αρέσει αυτό που υποστηρίζει το Pretty Little Thing για όλα τα νούμερα. Εύχομαι ακόμα περισσότερα brands να ασχολούνταν περισσότερο με όλα τα νούμερα. Όλες οι γυναίκες αξίζουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση και σέξι», είπε η Hailey η οποία φοράει νούμερο 22. Έχω πολλές ιδέες και ξέρω πολύ καλά τις τάσεις και το τι φοράνε τα άτομα της ηλικίας μου και τι θα ήθελαν να φοράνε. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω να φοράω τα σχέδια άλλων ανθρώπων. Υπάρχουν πολλοί νέοι σχεδιαστές που είναι ταλαντούχοι αλλά πού ξέρεις; Ίσως μια μέρα στο μέλλον (να κάνω τη δική μου σειρά)».

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα πιστέψεις τι φόρεσε η Emily Ratajkowski στα GQ Men of the Year Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα