Προβλέψεις Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Σε κάποια εκδήλωση που θα παρευρεθείτε θα σας ελκύσει ένα άτομο και θα επιχειρήσετε να το γνωρίσετε και ένα φλέρτ θα ξεκινήσει για εσάς τους αδέσμευτους. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μην δίνετε δικαιώματα γιατί ήδη σας τα έχει μαζεμένα και μυρίζομαι καβγά. ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε και να κάνετε μια καλή πράξη για άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γι’ αυτή σας την πράξη οι φίλοι σας θα είναι περήφανοι για εσάς και για ακόμα μια φορά θα δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγη προσοχή

θα χρειαστεί να δείξετε εσείς που χειρίζεστε μηχανήματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος. Κατά τα άλλα η μέρα σας είναι γεμάτη με πολλές δουλειές και λίγο χρόνο για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η μέρα θα είναι αφιερωμένη στον σύντροφο σας και τα μέλη της οικογένειας σας. Ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάτι δημιουργικό όλοι μαζί και έτσι να περάσετε περισσότερο χρόνο μιας και δεν έχετε χρόνο να τους βλέπετε όσο συχνά θέλετε.

ΛΕΩΝ

Τα εμπόδια που συναντήσατε κατά την επίτευξη των στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα ξαφνικά θα λυθούν, ανοίγοντας τον δρόμο για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλύτερα να εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας παρά να τα κρατάτε μέσα σας και έτσι να μπερδεύετε και τους άλλους που θέλουν να σας βοηθήσουν αλλά με αυτό τον τρόπο δεν τους αφήνετε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε το ξεκαθάρισμα που θέλετε στις φιλικές σας σχέσεις. Θα σας φανεί δύσκολο όμως εφόσον πρέπει να γίνει θα το κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Θα επωφεληθείτε από αυτό. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένατε και αυτό θα σας χαλάσει την διάθεση και δεν θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιθανό να έχετε μεγαλύτερη επιρροή σε άλλους απ ‘ότι συνήθως. Και αυτή φυσικά είναι η ευκαιρία σας να πετύχετε αυτά που θέλετε στη δουλειά σας, μιλώντας στο αφεντικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα σας προτείνουμε να εξετάστε προσεκτικά τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας και διαμορφώσετε ένα σχέδιο δράσης για να τις κάνετε πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευκαιρίες για την προώθηση των καλλιτεχνικών ή πνευματικών σας συμφερόντων θα μπορούσαν να φτάσουν στο δρόμο σας, ίσως μέσω συμβουλών μέσω μιας νέας γνωριμίας. Βγείτε, διασκεδάστε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα