Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για την πούδρα και γνωρίστε τον νέο τρόπο εφαρμογής

Η πούδρα όπως ξέρετε όλες είναι το τελευταίο στάδιο της βάσης του μακιγιάζ. Από εκεί και πέρα ξεκινούν τα χρώματα και οι λάμψεις. Μπορείτε να επιλέξετε ελαφριά ή πιο καλυπτική φόρμουλα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατά καιρούς οι make up artists έχουν πει τα μυστικά τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο άρτιο γίνεται. Κάποιες φορές (απ’ ότι βλέπω) τα έχετε καταφέρει κάποιες άλλες πάλι είναι μάλλον καταστροφή αφού δείχνει σαν να έχετε ένα στρώμα πάνω από το δέρμα σας που δείχνει ξένο.

Οι περισσότερες το ξέρω ότι εφαρμόζετε την πούδρα με το ειδικό σφουγγαράκι που συνήθως περιέχει η συσκευασία

της και κάποιες άλλες που αγαπάτε να παρακολουθείτε tutorials με το ειδικό μεγάλο πινέλο. Τώρα λοιπόν έρχεται μια διάσημη make up artist να πει ότι και τα δύο είναι λάθος.

Πρόκειται για την Nam Vo η οποία έχει διάσημες πελάτισσες και πολλούς θαυμαστές αν κρίνω από τους ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Vo λέει λοιπόν ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείτε το μεγάλο πινέλο αφού το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό. Η ποσότητα πούδρας που μένει είναι μεγάλη και στη συνέχεια είναι δύσκολο να απλωθεί ομοιόμορφα και διακριτικά στην επιδερμίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που τις περισσότερες φορές δημιουργείται το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που λέγαμε.

Δεν έχουν όλες οι περιοχές του προσώπου τις ίδιες ανάγκες οπότε το πιο σωστό είναι να εφαρμόζετε την πούδρα εκεί ακριβώς που πρέπει με ένα μικρότερο πινέλο που μπορεί να στοχεύσει με μεγαλύτερη ακρίβεια. Καλύπτετε τυχόν γυαλάδες και ατέλειες με έμφαση πάντα στο σημείο Τ και αφήνετε τα υπόλοιπα σημεία φυσικά και όμορφα.

Η φυσική λάμψη άλλωστε είναι δείγμα υγείας και χαρίζει ένα natural εφέ και ένα απαλό φινίρισμα.

Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοεί η make up artist δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα πειστείτε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAM VO✨GLOW (@namvo) στις 12 Οκτ, 2018 στις 6:06 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Μια σειρά μακιγιάζ υμνεί τον πιο διάσημο ήρωα της Disney!

H Χριστουγεννιάτικη make up collection της Kylie Jenner είναι γεγονός

Keywords
Τυχαία Θέματα