Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει τις φήμες που την θέλουν έγκυο: Περιμένει παιδάκι ή όχι;

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό, μετά από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι μετά τον τέλος του παιχνιδιού ήρθαν πολύ κοντά και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη σχέση. Έκτοτε, οι δυο του είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν χάνουν την ευκαιρία για να το εκφράσουν.

«Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, μας ζητήθηκε να κάνουμε εξώφυλλο μαζί.

Δεν το κάναμε, γιατί δεν υπήρχε λόγος. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν αρνητικοί και οι δύο. Στην πορεία, που γίναμε ζευγάρι, μας έγινε ξανά πρόταση αλλά και πάλι δεν θέλαμε, γιατί δεν ήμασταν ούτε σίγουροι ούτε έτοιμοι. Λειτουργούμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες. Όταν αισθανθήκαμε άνετα, το αποφασίσαμε. Ξέραμε ότι θα συζητηθεί. Δεν θεωρούμε όμως ότι άλλαξε κάτι μετά από αυτό. (…) Δεν θέλω να χάσω αυτό τον άνθρωπο. Με στηρίζει τόσο σε ό,τι κι αν κάνω, μου ασκεί την κριτική του…», δήλωσε στο παρελθόν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η δημοσιογράφος το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου παραβρέθηκε στα εγκαίνια καταστήματος αθλητικών ειδών και έδωσε απαντήσεις στα ΜΜΕ.
«Έγκυος; Όχι, δεν είμαι έγκυος. Γράφτηκε τέτοιο πράγμα; Μία θα με θέλουν να χωρίζω, μία να παντρεύομαι και μία θα μετακομίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! Η 22χρονη πρώην, η 35χρονη νυν και ο παραδοσιακός γάμος!

Keywords
Τυχαία Θέματα