Δεν θα πιστέψεις τι φόρεσε η Emily Ratajkowski στα GQ Men of the Year Awards

H Emily Ratajkowski μας έχει συνηθίσει σε πολύ σέξι και αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Η ίδια έχει αποκαλύψει αρκετές φορές πως νιώθει πολύ πιο άνετα γυμνή παρά ντυμένη και γι’αυτό συνηθίζει να αφήνει λίγα στη φαντασία μας κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε παραλία της Αυστραλίας η πανέμορφη και εντυπωσιακή Emily Ratajkowski φόρεσε ένα μαγιό που ήταν πιο αποκαλυπτικό από

ποτέ.Το λευκό σέξι μπικίνι της Εmily έγινε πρώτο θέμα σε πολλά περιοδικά και sites καθώς πολλοί θεώρησαν πως η ίδια το παράκανε λίγο με αυτήν της την εμφάνιση που θεωρήθηκε πολύ προκλητική. Άλλοι πάλι τη θεώρησαν απλά σέξι και υπέροχη.

Λίγες ώρες αργότερα η ίδια πήγε στα GQ Men of the Year Awards και επέλεξε ένα πιο ”συντηρητικό”, για τα δικά της δεδομένα, look. Συγκεκριμένα η Emily φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα με prints του οίκου μόδας Paco Rabanne και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το φόρεμα της Emily Ratajkowski αποκάλυπτε μόνο ένα μικρό μέρος της κοιλιά της και συνδύαζε πολλά διαφορετικά prints, μια τάση που πολλοί σχεδιαστές έχουν εξτερνιστεί.

Η σέξι Emily ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα καθώς και το φόρεμά της είχε αρκετές ασημί λεπτομέρειες.

Το γνωστό μοντέλο κατάφερε με την επιτυχία της στον χώρο του modelling αλλά, με τη σειρά μαγιό που δημιούργησε, αλλά και την προσπάθειά της να τονώσει τη γυναικεία σεξουαλικότητα, και έτσι ήταν υποψήφια για το βραβείο International Woman of the Year Αward.

«Αγαπάω τους Αυστραλούς, αγαπάω που είναι σχεδόν καλοκαίρι εδώ, περνάω τέλεια», είπε το μοντέλο σε κάμερα του GQ. Όσον αφορά την ερώτηση πώς ένας άντρας θα καταφέρει να κερδίσει την Emily Ratajkowski εκείνη απαντάει: «Πρέπει να έχουν πολλές πλευρές μέσα τους. Σωστά; Πρέπει να έχουν πλάκα, να μιλούν για πολιτική, να βρίσκουν χρόνο για τα κορίτσια τους, να κάνουν παρέα στους γονείς τους, όλα αυτά τα πράγματα».

iui

Διαβάστε ακόμα: H Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τα 5 αγαπημένα της πουλοβεράκια

Keywords
Τυχαία Θέματα