H Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το μικρό και οικονομικό τρικ για ξεκούραστη και τέλεια όψη από το πρωί

Το πιθανότερο είναι να βρίσκεστε ακόμη στο γραφείο μιας και οι διακοπές σας ξεκινούν σε μερικές μέρες. Ναι, λίγη υπομονή χρειάζεται και θα τα αφήσετε όλα, έστω και για λίγο, πίσω. Θα φορέσετε το μαγιό και τις σαγιονάρες σας, θα ξεχάσετε το μακιγιάζ και το περιποιημένο hair look και θα ξαπλώνετε κάτω από τον ήλιο (με υψηλή προστασία πάντα) για ώρες.

Μέχρι τότε όμως κάθε πρωί στον καθρέφτη σας βλέπετε τα σημάδια κούρασης. Η επιδερμίδα σας είναι θαμπή και μικρές ατέλειες έχουν κάνει την εμφάνιση

τους. Δεν πρέπει επιτρέπετε κάτι τέτοιο. Το ίδιο ακριβώς αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Πιστέψτε μας. Μέχρι που μάθαμε το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για ξεκούραστη όψη και λαμπερή επιδερμίδα. Και φυσικά το ακολουθήσαμε αμέσως.

Έχει να κάνει με τον καφέ. Αλλά όχι το κλασικό, εκείνον που πίνουμε το πρωί για να ανοίξει το μάτι μας. Αλλά τον καφέ που περιέχει στη σύνθεση της το αγαπημένο scrub της Δούκισσας. Πρόκειται για τo L’ Oreal Paris Wake Up Smooth Sugar Scrub.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις 17 Ιούλ, 2019 στις 1:29 πμ PDT

Η ίδια όμως τα λέει τέλεια στο post της στο Instagram: ” Αφού πλέον δεν πίνω καφέ τον φοράω! Όταν ξυπνάω νυσταγμένη με το δέρμα μου κουρασμένο, κάνω κατευθείαν ένα δροσερό μπάνιο και βάζω στο πρόσωπο μου το νέο αγαπημένο μου  Wake Up Smooth Sugar Scrub της L’ Oreal Paris που περιέχει κόκκους καφέ, γλυκό αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας. Το μυστικό είναι το εξής: Αφού το απλώσεις με χλιαρό νερό στο πρόσωπο σου, να ξαναχωθείς στο κρεβάτι σου για χουζούρεμα άλλα 5 λεπτά! Η μυρωδιά του καφέ θα σε ξυπνήσει σίγουρα, ενώ το δέρμα σου θα είναι καθαρό, λαμπερό και τονωμένο. Προσωπικά, αυτό (το scrub) το κάνω 3 φορές την εβδομάδα! Το χουζούρεμα κάθε μέρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Skincare (@lorealskin) στις 23 Ιαν, 2019 στις 11:17 πμ PST

Η Δούκισσα τα είπε τέλεια λοιπόν και πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα της το οποίο παρεμπιπτόντως είναι ότι ωραιότερο για τα πρωινά σας.

Επίσης έχουμε να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο  scrub είναι έξτρα οικονομικό!

Διαβάστε ακόμη:

Το nail art της Kylie Jenner είναι 90’s, χαριτωμένο και μια τέλεια ιδέα για τις διακοπές σας!

H Kate Beckinsale έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever αποδεικνύοντας πως τα λιοντάρια είναι πάντα τολμηρά

Keywords
Τυχαία Θέματα