Οι ειδικοί επιμένουν πως χρησιμοποιείτε το beauty blender με λάθος τρόπο και πρέπει να το διορθώσετε!

To beauty bleder έχει μπει για τα καλά στη ζωή σας. Απλώνετε φον ντε τεν, κονσίλερ και πούδρα με το αγαπημένο σας χρωματιστό σφουγγαράκι. Και μάλιστα με επαγγελματικό τρόπο. Πιθανότατα έχετε περάσει αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας βλέποντας τις αγαπημένες σας make up arists εν ώρα εργασίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 27 Ιούν, 2019 στις 3:25 μμ PDT

Παρ’

όλα αυτά οι ειδικοί επιμένουν όταν κάνετε κάποια λάθη όσο αφορά τη χρήση του beauty blender και πρέπει να τα διορθώσετε άμεσα.

Δεν γνωρίζετε ότι πρέπει να το χρησιμοποιείτε με συγκεκριμένο τρόπο ανάλογα με το φινίρισμα που επιθυμείτε: Οι make up artists επιμένουν ότι το beauty blender δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιείται νωπό και όχι στεγνό. Είναι σφουγγαράκι μην το ξεχνάτε. Παρ’ όλα αυτά όμως όταν θέλετε ένα ματ και πιο “πλούσιο” φινίρισμα μπορείτε να τα καταφέρετε μόνο όταν είναι απόλυτα στεγνό. Αν πάλι θέλετε λάμψη και απαλό τελείωμα τότε θα πρέπει να το βρέξετε.

Πρέπει πάντα να αναμιγνύετε το primer με το φον ντε τεν πάνω στο beauty blender: Σύμφωνα με τους celebrity make up artists πρέπει να απλώνετε το primer απευθείας στο σφουγγαράκι σας και από πάνω το φον ντε τεν έτσι ώστε να αναμειχθούν τέλεια πριν τα απλώσετε στην επιδερμίδα.

Απλώστε τα προϊόντα αρχικά στο χέρι σας: Είναι ένα μικρό μυστικό των ειδικών για τέλειο αποτέλεσμα. Απλώνουν στο πάνω μέρος της παλάμης τους τα προϊόντα που θέλουν να απλώσουν και τα “ανακατεύουν” μέχρι να πετύχουν την υφή και την ιδανική ποσότητα. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι πιο ασφαλής μιας και μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 9 Ιούν, 2019 στις 3:22 μμ PDT

Χρησιμοποιείστε ένα λαστιχάκι: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το beauty blender για να απλώσετε κονσίλερ μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά στο μέσο του ακριβώς. Με αυτό τον τρόπο το χωρίζετε στα δύο και εφαρμόζετε το προϊόν με το μικρότερο πάνω μέρος του.

Μην το πετάτε: Οι περισσότερες από εσάς μετά από αρκετές χρήσεις πετάτε το σφουγγαράκι σας. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορείτε να το καθαρίσετε με νερό και σαπούνι, να το αφήσετε να στεγνώσει καλά και να το χρησιμοποιήσετε και πάλι σαν να είναι καινούριο.

Διαβάστε ακόμη:

Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob πρέπει να φορέσετε το αξεσουάρ της Maya Hawke στην επόμενη έξοδο σας

H Kate Beckinsale έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever αποδεικνύοντας πως τα λιοντάρια είναι πάντα τολμηρά

Keywords
Τυχαία Θέματα