Σμαράγδα Καρύδη: Η απίστευτη φωτογραφία από το παρελθόν! «Είμαστε σαν βλαχοσυγκρότημα…»

Μια φωτογραφία από το παρελθόν με πρωταγωνίστριες την ίδια και τις φίλες της Βίκυ Βολιώτη και Λήδα Ματσάγγου μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο instagram η Σμαράγδα Καρύδη.

«Την ανεβάζω γιατί είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα. Εγώ με τις φίλες μου πριν από πολλά πολλά χρόνια μετά από κάποια πρεμιέρα, με πολύ μπούκλα, πιστολάκι, λακ, κόκκινο κραγιόν, εγώ με σμόκι Άι σαν να μην υπάρχει αύριο, μαύρα ρούχα και ύφος ότι τα έχουμε κάνει

όλα σωστά @vickyvolioti_official @lidamatsagou«Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν βλαχοσυγκρότημα…», έγραψε η ηθοποιος.

Οι τρεις γοητευτικές ηθοποιοί, με την αισθητική της εποχής, ντυμένες στα μαύρα με κόκκινα κραγιόν ποζάρουν στο φακό και ιδού το αποτέλεσμα:

View this post on Instagram

Την ανεβάζω γιατί είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα. Εγώ με τις φίλες μου πριν από πολλά πολλά χρόνια μετά από κάποια πρεμιέρα, με πολύ μπούκλα, πιστολάκι, λακ, κόκκινο κραγιόν, εγώ με σμόκι Άι σαν να μην υπάρχει αύριο, μαύρα ρούχα και ύφος ότι τα έχουμε κάνει όλα σωστά @vickyvolioti_official @lidamatsagou «Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν βλαχοσυγκρότημα…»

A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on Jul 24, 2019 at 6:04am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε ο Νίκος Ξανθόπουλος: “Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται”!

Ευθύμης Ζησάκης: Ατύχημα για τον ηθοποιό

Η Μιμή Ντενίση ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει-Δείτε τη φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα