To vintage make up look της Margot Robbie είναι ότι ωραιότερο έχετε δει το φετινό Καλοκαίρι!

Η Margot Robbie εξελίσσεται σε beauty icon. Στις τελευταίες δύο εμφανίσεις της μας έχει αφήσει άφωνες με το make up look της που είναι μεγάλες τάσεις τις σεζόν αλλά και vintage παράλληλα.

Πριν από μερικές εβδομάδες επέλεξε να υιοθετήσει ένα μονοχρωματικό look σε πορτοκαλί τόνους που σας προτείναμε μιας και είναι κατάλληλο για όσες από εσάς έχετε αποκτήσει ήδη ηλιοκαμένη όψη αλλά και για τις υπόλοιπες που βρίσκεστε ακόμη

στην πόλη.

Τώρα όμως με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας του Quentin Tarantino, Once Upon a Time, στο Los Angeles η Robbie ήταν το κάτι άλλο. Επέλεξε ένα 70’s beauty look που θύμιζε έντονα την Lauren Hutton στο πορτραίτο του Richard Avedon για τη Vogue το 1973. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE UK (@elleuk) στις 23 Ιούλ, 2019 στις 12:34 πμ PDT

H Robbie φόρεσε μια λευκή δημιουργία Chanel. Τη συνδύασε με ένα τέλειο half up με μπούκλες που δημιούργησε η προσωπική της hairstylist Bryce Scarlett. Εκείνο όμως που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν το μακιγιάζ της. Για άλλη μια φορά η make up artist Pati Dubroff έκανε θαύματα αφού χάρισε τη Robbie ένα από τα ωραιότερα looks του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff) στις 22 Ιούλ, 2019 στις 8:22 μμ PDT

Άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο μια copper απόχρωση σκιάς που δημιούργησε την τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών της. Στα χείλη επέλεξε ένα lip gloss a la Hutton ενώ τα ζυγωματικά έμειναν φυσικά με μια ροδακινί απόχρωση που φώτιζε όλο το πρόσωπο.

Η Dubroff μάλιστα αποκάλυψε το προϊόν που χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ ματιών της Robbie. Πρόκειται για την παλέτα σκιών Chanel Les 4 Ombres, Lumieres Naturelles.

Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να βρείτε την πρώτη ευκαιρία να αντιγράψετε το υπέροχο beauty look της star. Ειδικά αν είστε καλεσμένες σε γάμο μέσα στο weekend επιλέξτε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σας προτείνουμε μάλιστα εκτός από το μακιγιάζ να αντιγράψετε και το χτένισμα της.

Περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση της Robbie γιατί είμαστε σίγουρες που θα είναι μία ακόμη πηγή έμπνευσης.

Διαβάστε ακόμη:

H Kate Beckinsale έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever αποδεικνύοντας πως τα λιοντάρια είναι πάντα τολμηρά

Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob πρέπει να φορέσετε το αξεσουάρ της Maya Hawke στην επόμενη έξοδο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα