H διάσημη blogger Negin Mirsalehi μας δείχνει 4 τάσεις που θα λατρέψεις αυτόν τον Μαίο

H πασίγνωστη fashion blogger Negin Mirsalehi έχει εκπληκτικό στιλ και πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα looks που επιλέγει και δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram. Τις τελευταίες μέρες η ίδια βρέθηκε στην Ιταλία αλλά και στο Μαρόκο και μας δείχνει 4 trends που θα λατρέψουμε αυτόν τον Μάιο αλλά και το ερχόμενο καλοκαίρι.

#Τα

πουκάμισα και τα μπλουζάκια με πολύ πολύ βαθύ ντεκολτέ γίνονται τάση και θα τα λατρέψεις. Συνδύασέ τα με τζιν παντελόνια σε λευκό χρώμα ή off-white τόνους.

#Τα ανδρικά πουκάμισα που είναι σε oversized γραμμή θα είναι ένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια όλο το καλοκαίρι. Φόρεσέ τα από το πρωί στη βόλτα μέχρι στην παραλία αλλά και τις βραδινές σου εξόδους.

#Οι μπεζ και off-white τόνοι κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ. Και μπορεί ο χειμώνας να είχε πολλά bold χρώματα αλλά το καλοκαίρι μας θα κινηθεί σε πιο γήινες αποχρώσεις.

#Τα jackets με puffy sleeves (φουσκωτά μανίκια) είναι μια τάση που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε! Δοκίμασέ τα με τζιν παντελόνια και δερμάτινες ζώνες και έχεις φτιάξει ένα από τα πιο hot outfits του Μαίου!

Διαβάστε ακόμα: Η Janelle Monáe αποδεικνύει πως τα logo t-shirts είναι και πάλι trend!

Η Chiara Ferragni μας δείχνει 7 τάσεις στα μαγιό του καλοκαιριού!

H Diane Kruger έκανε την πιο ωραία ανοιξιάτικη εμφάνιση και μας δίνει ιδέα για το πρωτομαγιάτικο look

Keywords
Τυχαία Θέματα