Φίλιππος Παπασπύρου: Η επικοινωνία που είχε με τον Adrien Bozzolo μετά τις κατηγορίες για αντιγραφή στο MasterChef!

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του Master Chef οι παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν ένα γλυκό που παρουσιάστηκε ως αυθεντική δημιουργία του pastry chef Φίλιππου Παπασπύρου.

Ωστόσο, ο Νίκος Παρτσώλης από το Πρω1νό έκανε την έρευνά του και ανακάλυψε πως το συγκεκριμένο γλυκό δεν ήταν αυθεντικό δημιούργημα του Φίλιππου Παπασπούρου, αλλά του γνωστού pastry chef

Adrien Bozzolo.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος έφτιαξε ένα story στο οποίο έκανε mention τον Adrien ο οποίος στη υνέχεια του έστειλε προσωπικό μήνυμα γράφοντας: «Είναι ανέντιμο κάποιος να οικειοποιείται τη δουλειά κάποιου άλλου και μάλιστα στην τηλεόραση».

Δείτε το InstaStory, αλλά και το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό, ΕΔΩ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη που έγινε στο Πρω1νό, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια ήταν ποικίλα. Έτσι, ο Φίλιππος Παπασπύρου θέλησε να πάρει θέση και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και τόνισε πως το γλυκό του δεν ήταν αντιγραφή. Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές του και εμπνεύστηκε μόνο για το στήσιμο του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (01/05) ο Φίλιππος Παπασπύρου βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και αποκάλυψε στη Φαίη πως επικοινώνησε μέσω Instagram με τον Adrien Bozzolo όταν δημιουργήθηκε ο ντόρος με την αντιγραφή.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: “Το γλυκό δεν θύμιζε το γλυκό του Adrien Bozzolo, ίδιο ήταν. Η ζαχαροπλαστική είναι μια τέχνη με απώτερο σκοπό τη γεύση. Η εμφάνιση είναι ένα δεύτερο κομμάτι. Ποιοτικό γλυκό σε μια ώρα δεν γίνεται. Οπότε επέλεξα να κάνω ένα γλυκό που να μην είναι τόσο τεχνικά δύσκολο, απλά να έχει τεχνική στο στήσιμο του πιάτου. Δεν πήγα να διαγωνιστώ με ένα γλυκό δικό μου. Γέλασα στην αρχή με όσα ειπώθηκαν. Η ζαχαροπλαστική δεν αντιγράφεται. Μίλησε με τον Bozzolo μια φορά. Εγώ που του μίλησα όλα καλά. Του έγραψα στο Instagram, συζητήσαμε και όλα καλά. Κατάλαβε, δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι ένα γλυκό που το πουλάω εγώ. Δεν είχα κάποιο όφελος. Δεν έκανα δικό μου γλυκό γιατί έχει μίνιμουμ προετοιμασία μια ημέρα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τον χωρισμό και τα σχόλια της Φαίης!

Μέμος Μπεγνής: “Έμεινα λίγο εμβρόντητος γιατί δεν είπα κάτι αρνητικό για τη Φαίη…”

Βαρύ πένθος για την Αννίτα Πάνια

Keywords
Τυχαία Θέματα