“Απέρριψα την πρόταση γάμου που μου έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος γιατί…”

Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην πρόταση γάμου που της έκανε, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την απέρριψε.

“Ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια. Η σχέση μας δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, ερωτευτήκαμε πάρα πολύ και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Ο Ανδρέας είναι καλά, είχε εξαφανιστεί ένα διάστημα κι από μένα, δεν πολυμιλούσαμε,

αλλά είδα μου έκανε ένα σχόλιο στο facebook και χάρηκα πάρα πολύ, αλλά δεν τον ζαλίζω, όταν θέλει ξέρει αυτός.

Περνάει τα πάνω του και τα κάτω του. Δεν θέλει, αλλά νομίζω θα το περάσει και νομίζω θα αρχίσει ξανά να κάνει και πράγματα. Για κανέναν δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας. Απέρριψα την πρόταση γάμου που μου έκανε γιατί δεν μου αρέσει ο γάμος.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την αφορούν και κάνουν κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία και τόνισε πως είναι αδύνατη από επιλογή. Μάλιστα, αποκάλυψε πως της πήρε χρόνια για να καταφέρει να χάσει 32 κιλά.

“Είναι επιλογή μου να είμαι αδύνατη. Πασχίζω τόσα χρόνια να αδυνατίσω, έχω κάνει χειρουργείο, τα πάντα… Δεν αναστατώθηκα από αυτό που γράφτηκε, γελάω πλέον. Όταν κανείς αφελώς γράφει ή ηθελημένα, δεν ξέρω, γράφεις κάτι τέτοιο, όταν είσαι σωστός δημοσιογράφος, βλέπεις τη δραστηριότητα του άλλου… Βλέπεις ότι έχει τρεις φορές την εβδομάδα live, έχει μαθήματα, τρέχει δεξιά και αριστερά, ποιος άρρωστος; Που;

Το γεγονός ότι πέρασα μια γαστρεντερίτιδα και με ταλαιπώρησε μια εβδομάδα, δεν σημαίνει ότι είμαι ανορεξική. Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά. Το 1994 έκανα και εγχείρηση στομάχου, έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου.”, αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμη:

Ευρωεκλογές: “Δε θα ψήφιζα Αλέξη Γεωργούλη, θα έκοβα το χέρι μου”!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για το παιδί που υιοθέτησε: “Υπήρχαν στιγμές που φοβόμουν. Ο γιος μου ξέρει την αλήθεια”!

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Βασίλη Κικίλια μετά την αναγγελία του γάμου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα