Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/5

Σήμερα θα σας κάνουμε ένα μίνι μάθημα ιστορίας που αφορά στα αγαπημένα μας T-shirts. Τα πρώτα εμφανίστηκαν τον 19ο αιώνα και αρχικά πωλούνται για εσώρουχα. Στην πορεία όμως εξελίχτηκαν στο βασικό κομμάτι της καθημερινής ένδυσης. Σε αυτό βοήθησαν τόσο ο Marlon Brandron, όσο και ο James Dean με τις cool εμφανίσεις στις ταινίες τους. Σήμερα πια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, σε όλες τις εκδοχές τους, από μονόχρωμα, με στάμπες, και λόγκος, μέχρι εκείνα με τα ενδιαφέροντα prints.

Σε αυτό έδωσε ψήφο

εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την tτρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα ανοιχτόχρωμο και ψηλόμεσο τζιν και ένα λευκό T-shirt.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη κλασική από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα με χοντρό τακούνι, haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighter bronzing powder, No 1, της Seventeen, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar, της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το τζιν με το λευκό T-shirt είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, κυρίως σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/4

Keywords
Τυχαία Θέματα