Tα 5 φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας

Το φον ντε τεν είναι η βάση. Είναι η αρχή και το τέλος. Αν είναι το κατάλληλο τότε όλα τα υπόλοιπα (όσο αφορά το μακιγιάζ μας) είναι παιχνιδάκι. Η άψογη επιδερμίδα μπορεί να σταθεί και μόνη της ειδικά τώρα που το no make up look είναι ίσως το μεγαλύτερο trend ομορφιάς.

Αλλά το σωστό φον ντε τεν θέλει έρευνα, θέλει κόπο και υπομονή. Ξέρουμε ότι κι εσείς όπως κι εμείς έχετε δοκιμάσει πολλά και έχετε ενθουσιαστεί ή απογοητευτεί. Αλλά πως να το κάνουμε, υπάρχουν πέντε τουλάχιστον που είναι στην καρδιά μας και στην κορυφή των πωλήσεων και της ιστορίας.

Θα σας πούμε ποια είναι κατά τη

γνώμη μας και θα σας εξηγήσουμε και τους λόγους!

Εstee Lauder Double Wear Foundation: Είναι ένα μικρό θαύμα και το αγαπημένο των make up artists ειδικά όταν πρόκειται για νύφες! Ο λόγος είναι η μέτρια μέχρι full κάλυψη που προσφέρει, η αδιάβροχη φόρμουλα και η μεγάλη διάρκεια. Χαρίζει στο δέρμα ένα ματ φινίρισμα και παράλληλα το κρατά ενυδατωμένο.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation: Οι ειδικοί ορκίζονται σ’ αυτό αφού χαρίζει κάλυψη και μια υπέροχη λάμψη. Είναι oil-free formula και έχει στη σύνθεση του απαλούς ανακλαστές που προσφέρουν λάμψη χωρίς shimmer ή glitter εφέ.

L’Oreal Paris True Match Lumi: Είναι ένα από τα αγαπημένα μας κυρίως χάρη στη σατινέ του υφή και το φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Παράλληλα όμως καλύπτει τις ατέλειες και αφήνει ένα φωτεινό τελείωμα.

Make up for Ever HD Invisible Cover: Άλλο ένα φον ντε τεν που τόσο οι make up artists όσο και οι bloggers λατρεύουν. Κατάλληλο για μέτρια κάλυψη σε κάθε τύπο επιδερμίδας και με αποτέλεσμα σαν “δεύτερο δέρμα” που σημαίνει πως δεν καταλαβαίνει κανείς ότι φοράτε φον ντε τεν

Nars Sheer Glow Foundation: Η καλύτερη βάση για μακιγιάζ ever! Λαμπερό και με τέλεια κάλυψη η μεταξένια αυτή φόρμουλα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Οι makeup artists το αγαπούν επειδή κρατά ενυδατωμένη σωστά την επιδερμίδα, καλύπτει τους πόρους και τις λεπτές γραμμές ενώ απομακρύνει τη λιπαρότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Ναι υπάρχουν celebrities που δεν έχουν βάψει ποτέ τα μαλλιά τους

Τα ωραιότερα μανικιούρ της εβδομάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα