H Lady Gaga λανσάρει συλλογή μακιγιάζ και είναι συγκλονιστική, όπως άλλωστε και η ίδια!

Τη Lady Gaga τη γνωρίζετε όλες σας. Πρόκειται για μια πολυτάλαντη γυναίκα που έχει ήδη ένα Oscar στην κατοχή της και ένα μικρό σκάνδαλο τον τελευταίο καιρό χάρη στον υποτιθέμενο δεσμό με τον Bradley Cooper. Καταφέρνει με κάθε της εμφάνιση να μιλά όλος ο πλανήτης για εκείνη αφού επιλέγει outfit, χτενίσματα

και make up looks που δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Τα τελευταία 2 χρόνια μάλιστα έχει στο πλάι της επαγγελματίες που την έχουν μεταμορφώσει στην κυριολεξία. Έχει ενηλικιωθεί κατά κάποιο τρόπο αφού κατάφερε να ξεφύγει από τις υπερβολικές και πολλές φορές κακόγουστες εμφανίσεις.

Πίσω από τα τέλεια make up looks κρύβεται η προσωπική της make up artist Sarah Tanno η οποία κάνει στην κυριολεξία θαύματα. Άλλωστε η Lady Gaga αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι είχε πάντα εμμονή με το  μακιγιάζ, από τα παιδικά της κιόλας χρόνια. Από τότε που έβλεπε τη μητέρα της να ετοιμάζεται αν φύγει για τη δουλειά απλώνοντας blush και κραγιόν καθημερινά. Η star θεωρεί ότι το make up είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο για κάθε γυναίκα αφού μπορεί να της αλλάξει την ψυχολογία και να την κάνει να νοιώθει αυτοπεποίθηση. Να αποκαλύψει όλα όσα κρύβει μέσα της και δεν μπορεί να εκφράσει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★ HAUS BEAUTY NEWS ★ (@hausbeautynews) στις 4 Ιούλ, 2019 στις 8:32 πμ PDT

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική σειρά μακιγιάζ και περιποίησης ταυτόχρονα η οποία ονομάζεται Haus Laboratories. Μας είχε προετοιμάσει από τον περασμένο Φεβρουάριο για το συγκεκριμένο λανσάρισμα και τώρα επιτέλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες, Η Lady Gaga ανέβασε φωτογραφία της φορώντας μερικά από τα προϊόντα και οι θαυμαστές της παραφρόνησαν δίκαια αφού είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★ HAUS BEAUTY NEWS ★ (@hausbeautynews) στις 9 Ιούλ, 2019 στις 11:12 πμ PDT

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν αυτές θα είναι οι επίσημες λήψεις του λανσαρίσματος. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που θα γίνουν sold out μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★ HAUS BEAUTY NEWS ★ (@hausbeautynews) στις 4 Ιούλ, 2019 στις 9:03 πμ PDT


Άλλωστε η Lady Gaga είναι μία star με εκατομμύρια θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα, καλλιτεχνικό και μη.

Διαβάστε ακόμη:

Κεφάλαιο κραγιόν: Οι αποχρώσεις που θα μείνουν στο νεσεσέρ σας μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού!

H Celine Dion έκοψε τα μαλλιά της και μοιάζει μια δεκαετία νεότερη!

Keywords
Τυχαία Θέματα