H νέα συλλογή μακιγιάζ της Kim Kardashian είναι σκέτη φωτιά!

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος από τη σειρά σώματος που δημιούργησε η Kim Kardashian και έρχεται μία ακόμη να ανάψει φωτιές. Και δεν το λέμε τυχαία μιας και η νέα συλλογή μακιγιάζ της KKW είναι εμπνευσμένη από τη φωτιά και η φωτογράφηση στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακή και τολμηρή. 

Άλλωστε αυτά είναι και τα μυστικά της επιτυχίας της. Δεν ηρεμεί ποτέ. Πριν ακόμη κατασταλάξουν τα πράγματα από μία καμπάνια έχει ήδη έτοιμη την επόμενη έτσι

ώστε να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα και να μην την ξεχνάμε.

Η νέα της κολεξιόν ονομάζεται Sooo Fire και είναι πραγματικά καυτή. Η ίδια μάλιστα εμφανίζεται ξανθιά και αγνώριστη στην φωτογραφία της καμπάνιας την οποία φυσικά ανέβασε τον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram απ’ όπου κινεί τα πάντα όπως έχετε ήδη καταλάβει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 1:49 μμ PDT

Η Kim φορά ένα κόκκινο και πορτοκαλί corset ακολουθώντας πιστά τα χρώματα της φωτιάς που έχουν επίσης οι σκιές, τα κραγιόν και τα μολύβια χειλιών της συλλογής. Το βλέμμα της είναι graphic, συγκλονιστικό και σχεδόν vinyl ενώ τα χείλη της παραμένουν όπως πάντα nude. Είναι λιγοστές άλλωστε οι φορές που την έχουμε δει με διαφορετικό τόνο κραγιόν. Ήταν, είναι και παραμένει το φετίχ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 12:13 μμ PDT

Τα φρύδια της είναι υπερβολικά τονισμένα σε σκούρα καστανή απόχρωση δημιουργώντας μια έντονη αντίθεση με τα μαλλιά της. Όπως η ίδια λέει της αρέσει να υπάρχει χρώμα στις συλλογές μακιγιάζ που λανσάρει και αυτό ακριβώς είναι που τη διαχωρίζει από τις αντίστοιχες της αδερφής της, Kylie. Σχετικά με τη νέα Sooo Fire Collection δηλώνει ότι ήθελε να δημιουργήσει μια χαρούμενη και εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες σειρές της. Φυσικά περιμένει με ανυπομονησία να δει τις φανατικές της θαυμάστριες να χρησιμοποιούν τα χρώματα της φωτιάς και είναι περίεργη για τα looks που θα δημιουργήσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 3:00 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Το πράσινο χρώμα στα μάτια επιβάλλεται το Καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα ωραιότερα λάδια σώματος που θα σας συντροφεύσουν το φετινό Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα